Beauty alert! Ο Γ. Μιχαηλίδης είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής της Tommy G!

Δύο μεγάλες μας αγάπες εδώ στο TLIFE ενώνουν τις δυνάμεις τους! Ο λόγος για την Tommy G, την ελληνική εταιρία μακιγιάζ που θα βρεις υπέροχα καλλυντικά σε τιμές που δεν σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού, και τον Γιάννη Μιχαηλίδη, με τον οποίο έχουμε περάσει ώρες ατελείωωωωτες στο studio!

Και σου μεταφέρω την είδηση όπως ακριβώς έφτασε στο mail μου λίγο πριν…

Επίσημη ανακοίνωση συνεργασίας του ομίλου Gavrilis Group και του καταξιωμένου Senior Make up Artist Γιάννη Μιχαηλίδη.

Η Gavrilis Group και τα brand Tommy G & Adriana Karembeu ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον καταξιωμένο Senior Make up Artist Γιάννη Μιχαηλίδη ως Καλλιτεχνικό Διευθυντή και Senior Make up Artist.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης ενσαρκώνει απόλυτα τη φιλοσοφία της εταιρείας “ότι η ομορφιά δεν έχει κανόνες” και θεωρείται αυθεντία στην βιομηχανία της ομορφιάς. Η λαμπρή και άκρως επιτυχημένη πορεία του στο χώρο του Make up και στις μεγαλύτερες εταιρείες HELENA RUBINSTEIN, STILA, BOBBI BROWN και φυσικά στη MAC COSMETICS ως Senior Make up artist, τα τελευταία 6 χρόνια, τον έχουν κάνει να θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους make up artist του χώρου.

Όπως υποστηρίζει ο Γιάννης Μιχαηλίδης «Η Κάθε γυναίκα είναι μοναδική, έχει το δικό της στυλ και τη δική της προσωπικότητα που τη χαρακτηρίζει» αυτό θα το αναδείξει με τα προϊόντα της Tommy G και Adriana Karembeu ανανεώνοντας τις σειρές και προσθέτοντας την δική του αισθητική στην ανανεωμένη φιλοσοφία της εταιρείας.

Stay tuned! Στο TLIFE έρχονται πολλά How To με τον νέο καλλιτεχνικό διευθυντή της Tommy G!

Read More

And More