Η πρώτη μεγάλη beauty είδηση του 2019!

Βρισκόμαστε ελάχιστες ώρες πριν το 2019 και ήδη έχουμε μια από τις σημαντικότερες beauty ειδήσεις (αν όχι την πιο σημαντική!) για τη νέα χρονιά. Είσαι έτοιμη γι’αυτό; Η Jennifer Lopez ετοιμάζει σειρά skincare!

Κατά την διάρκεια της πρεμιέρας της νέας της ταινίας Second Act, η JLO ανακοίνωσε ότι πρόκειται να λανσάρει δική της σειρά περιποίησης προσώπου. Το κακό νέο; Αυτό δεν θα γίνει νωρίτερα από τον Δεκέμβριο του 2019. Το καλό νέο; “Αυτή η σειρά θα κάνει πραγματικά δουλειά! Αυτό είναι κάτι που πρέπει να περιμένει κανείς όταν εγώ βάζω το όνομά μου κάπου!”, είπε η λατίνα star που κάνει τα 49 να δείχνουν… 29!

https://www.instagram.com/p/BncukcxFi7f/

Λίγες περισσότερες λεπτομέρειες για την συγκεκριμένη σειρά είναι οι εξής: “Θέλω να είναι μια σειρά που να συγκεντρώνει όλα τα πράγματα που έχω μάθει και όλα τα μυστικά που έχω! Και όλα αυτά δεν έχουν σε τίποτα να κάνουν με βελόνες!”, είπε η ίδια.

https://www.instagram.com/p/Bqki004ANfA/

Βεβαίως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η JLO μπαίνει στον χώρο της ομορφιάς αφού την περασμένη άνοιξη δημιούργησε την δική της σειρά μακιγιάζ σε συνεργασία με την Inglot. Αυτή, όμως, είναι η πρώτη φορά που η Jennifer Lopez κάνει την δική της εταιρία ομορφιάς! Είναι καμία άλλη τόσο ενθουσιασμένη όσο εμείς;

 

Read More

And More