Beauty ανακάλυψη! Ένα σφουγγαράκι σε σχήμα αυγού είναι η μανία των stars!

Μια από τις βασικές beauty ερωτήσεις που κάνω στους make up arists είναι πώς πρέπει να απλώνουμε το make up: με σφουγγαράκι- πινέλο ή με τα χέρια; Και η απάντηση που παίρνω από τους περισσότερους είναι πώς αν δεν είσαι επαγγελματίας make up artist ή δεν έχεις περάσει εκατοντάδες ώρες πειραματιζόμενη μπροστά από τον καθρέφτη σου είναι προτιμότερο να ακολουθήσεις την δεύτερη και πιο ασφαλή οδό.

Ο λόγος; Με τον τρόπο αυτό το make up απλώνεται σωστά και ομοιόμορφα ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία όπως είναι τα πτερύγια- τα πλαϊνά της μύτης.

Κι όμως, η πιο πρόσφατη beauty ανακάλυψή μου που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να… καθαρίσει τα χέρια μου από το make up λέγεται Beautyblender. Πρόκειται για το σφουγγαράκι σε σχήμα αβγού που βλέπεις σε αυτή τη photo και είναι ένα beauty όπλο που έχουν σχεδόν όλοι οι make up artists του Hollywood!

Τι το κάνει ξεχωριστό;
Σύμφωνα με την συγκεκριμένη εταιρία υπάρχει ένα βασικό claim: βάζοντας το make up με το Beautyblender μπορείς να πετύχεις ομοιόμορφη κάλυψη ακόμη και στα πιο δύσκολα σημεία, ενώ η ποσότητα απλώνεται ομοιόμορφα με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται “μπαλώματα” (είναι αυτές οι ανομοιοχρωμίες που βλέπεις στο καθρέφτη σου όταν βγαίνεις σε φυσικό φως και σε κάνουν να αναρωτιέσαι “μα αφού το έκανα σωστά!”).

Το μυστικό trick των stars!

Αυτή είναι η Katherine Heigl και αυτό είναι το αλαβάστρινο πρόσωπό της. Πώς το πετυχαίνει; Διάβασε προσεκτικά το trick που κάνει η make up artist της, Monika Blunder. Χρησιμοποιεί το Dior Airflash (make up σε μορφή spray) με έναν διαφορετικό τρόπο. Ψεκάζει αρκετή ποσότητα στο χέρι της κι έπειτα παίρνει το BeautyBlender και το απλώνει στο πρόσωπό της μέχρι το λαιμό και τα αυτιά (βασικός κανόνας για να μην έχουμε διχρωμία!).

Που θα το βρεις
Μπορεί το Beautyblender να μην κυκλοφορεί στην Ελλάδα, όμως μπορείς να το παραγγείλεις μέσω του site beautyblender.net ή να πεταχτείς μέχρι το κοντινότερο κατάστημα Sephora. Στο stand με τα υπόλοιπα beauty gadget (βλ. πινέλα, τσιμπιδάκια φρυδιών κλπ.) μπορείς να βρεις ένα παρόμοιο σφουγγάρι σε σχήμα αβγού και κίτρινο χρώμα.

Εδώ σου έχω ένα βίντεο για να πάρεις μια γεύση για το πώς χρησιμοποιείται το Beautyblender. Αυτό ή και οποιοδήποτε άλλο σφουγγαράκι σε σχήμα αβγού!

Read More

And More