Beauty bazaar! Αγόρασε τα αγαπημένα σου σαμπουάν και αφρόλουτρα με έκπτωση 70%!

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να γεμίσεις τα ντουλάπια του μπάνιου σου με τα αγαπημένα σου αφρόλουτρα και σαμπουάν για μια ολόκληρη σεζόν; Και το καλύτερο part: με έκπτωση έως και 70%; Κράτησε σημειώσεις γιατί αυτό το bazaar γίνεται πραγματικότητα από μέρα σε μέρα!

Η Henkel Hellas μας προσκαλεί ακόμη μια φορά στο καθιερωμένο Ανοιξιάτικο Bazaar Φροντίδας και Ομορφιάς. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία της εταιρείας, Κύπρου 23, Μοσχάτο μπορούμε να επιλέξουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα με έκπτωση έως και 70% από τις 12 έως τις 15 Μαΐου.

Το bazaar θα λειτουργεί από την Πέμπτη 12/05 από τις 13:00 έως τις 19:00 και από την Παρασκευή 13/05 έως και την Κυριακή 15/05 από τις 10.00 έως τις 19.00.

Στο Ανοιξιάτικο Henkel Bazaar Φροντίδας και Ομορφιάς θα βρεις μια ευρεία γκάμα προϊόντων προσωπικής περιποίησης και υγιεινής (καλλυντικά προϊόντα ευρείας, επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου), καθώς και προϊόντα για τη φροντίδα του σπιτιού σε τιμές που…θα σας εκπλήξουν!
Μερικά από τα βασικά brands ανάμεσα στα οποία θα μπορείς να επιλέξεις προϊόντα με έκπτωση έως και 70% είναι: Syoss, Gliss, Palette, PhytoColor, Supersoft, Fa, Diadermine, Vademecum, Schwarzkopf Professional, BC και πολλά, πολλά ακόμη!

Κράτησε τις ημερομηνίες, φτιάξε τη λίστα σου και δίνουμε ραντεβού εκεί!

Read More

And More