Beauty for a purpose! Η Μαρία Μπεκατώρου γίνεται οδηγός ταξί, τηλεφωνήτρια, μαμά για χάρη της Avon!

Είμαστε γυναίκες. Και αυτό αυτομάτως συνδέεται με ένα σωρό ακόμη λέξεις: μαμά, εργαζόμενη, φίλη, σύντροφος, σύζυγος, ερωμένη και… όμορφη! Η ερώτηση είναι: σε αυτούς τους 59962 ρόλους που καθεμία από εμάς έχει να αντεπεξέλθει στην καθημερινότητά της πώς θα τα καταφέρουμε;

Έχω έναν πολύ καλό σύμμαχο στο μυαλό μου. Και είναι ο ίδιος σύμμαχος που με βοήθησε να γεμίσω το νεσεσέρ μου εδώ με λιγότερο από 35 ευρώ. Κι έχω και μια γυναίκα που όλες εμείς οι υπόλοιπες γυναίκες αγαπάμε.

Η Avon, λοιπόν, και η Μαρία Μπεκατώρου ενώνουν τις δυνάμεις τους για την καμπάνια Beauty For A Purpose και γίνονται έμπνευση για όλες εμάς που θέλουμε να είμαστε όμορφες σε όλους τους ρόλους!

Σε μία εκδήλωση με «Άρωμα Γυναίκας» στο Public Café στο Σύνταγμα, η Avon παρουσίασε επίσημα τη νέα της καμπάνια Beauty For a Purpose με κεντρικό πρόσωπο τη Μαρία Μπεκατώρου και ανακοίνωσε την υποστήριξή της στο θεσμό των Βραβείων Βιβλίου των Public με την χορηγία της ειδικής κατηγορίας «Γυναίκα Ηρωίδα», αποδεικνύοντας ότι στο πνεύμα της νέας της καμπάνιας επιβραβεύει έμπρακτα τη δυναμική των γυναικών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ειδική προβολή εμπνευσμένων βίντεο με πρωταγωνίστρια τη Μαρία Μπεκατώρου, που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της online προώθησης της καμπάνιας Beauty for a Purpose.

Σε αυτά τα βίντεο η Μαρία Μπεκατώρου γίνεται μαμά, πωλήτρια, γραμματέας και μας δείχνει πώς να είμαστε όμορφες σε κάθε ρόλο!

Stay tuned! Η προβολή ξεκινάει εδώ στο TLIFE και κάθε εβδομάδα θα σου προβάλουμε κι ένα Beauty For A Purpose επεισόδιο με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη μας Μαρία Μπεκατώρου υπό τις… σκηνοθετικές οδηγίες της επίσης αγαπημένης μας Avon!

Read More

And More