Beauty προετοιμασία! Οι συντάκτριες του TLIFE σου δείχνουν πώς θα κάνουν τα μαλλιά τους στο ρεβεγιόν!

Βιωματικό post no-έχω-χάσει-το-μέτρημα. Σε λίγες μέρες από τώρα είναι στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, ή αλλιώς, εκείνη η εποχή του χρόνου που φροντίζεις τον εαυτό σου και σκέφτεσαι παραπάνω από κάθε άλλη εποχή τι ρούχα θα φορέσεις, τι μακιγιάζ θα κάνεις και πώς θα φτιάξεις τα μαλλιά σου. Λοιπόν, εμείς εδώ στο TLIFE έχουμε κάνει ήδη μια πρόβα για όλα τα παραπάνω. Και αυτή η πρόβα λέγεται “καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση” του TLIFE.

Γι’αυτό το shooting, λοιπόν, αφεθήκαμε στα χέρια των experts της Syoss και ζητήσαμε τα μαλλιά που θα κάνουμε έτσι κι αλλιώς οι ίδιες και την βραδιά του ρεβεγιόν. Από τα ultra sleek μαλλιά μέχρι τους κυματισμούς, τα πολύ σγουρά και τα messy bob σώσε στο κινητό σου τα μαλλιά που θα κάνεις κι εσύ την βραδιά του ρεβεγιόν!

Ο συνδυασμός ίσια μαλλιά- αυστηρές αφέλειες είναι ένας συνδυασμός που λατρεύουμε! Γίνεται πανεύκολα, προσθέτει πόντους στιλ και κάτι ακόμη: αν δεν έχεις αφέλειες αλλά θέλεις να αποκτήσεις την βραδιά του ρεβεγιόν, μπορείς να αναζητήσεις από ένα κατάστημα με περούκες, κουμπωτές αφέλειες. Μετά το λούσιμο στέγνωσε τα μαλλιά σου και έπειτα πέρασε με μια πρέσα ώστε να λειάνεις το αποτέλεσμα. Για να τιθασεύσεις τις αφέλειές σου, φρόντισε ο αέρας του σεσουάρ να ακολουθεί την φορά της τρίχας. “Κλείδωσε” τη λάμψη των μαλλιών σου με το hairspray Syoss Fiber Flex για να έχεις την λάμψη αλλά και την ελαστικότητα που απαιτείται σε ένα τέτοιο χτένισμα και οπωσδήποτε πέρασε μήκη και άκρες με το πολυχρηστικό λαδάκι Syoss Beauty Elixir.

Υπάρχουν καναδυό μυστικά για να πετύχεις τα τέλεια σπαστά μαλλιά. Καταρχήν, κρατάς το ψαλίδι για μπούκλες κάθετα και όχι οριζόντια. Αλλιώς τα μαλλιά σου θα βγουν σγουρά και όχι σπαστά. Επίσης, τυλίγεις κάθε φορά προς διαφορετική κατεύθυνση, δεξιόστροφα ή αριστερόστροφα ώστε να πετύχεις αυτό το messy αποτέλεσμα και εννοείται ότι αφού ολοκληρώσεις την διαδικασία χτενίζεις με μια χτένα και τα δάχτυλά σου για να ανοίξουν οι κυματισμοί. Ανάλογα με το πόσες φορές θα βουρτσίσεις από πάνω θα έχεις και διαφορετικό αποτέλεσμα. Προϊόντα- κλειδιά για να έχεις το αποτέλεσμα που θες είναι η Syoss Curl Control Mousse σε νωπά μαλλιά και αφού ολοκληρώσεις με το styling ψέκασε με το Keratin Hairspray για να διατηρήσεις την υγεία και την απαραίτητη λάμψη στα μαλλιά σου.

Για το perfect blowout και για να πετύχεις το αποτέλεσμα αυτών ακριβώς των κυματισμών το trick είναι να ξεκινήσεις να τυλίγεις τα μαλλιά σου αφήνοντας αρκετά εκατοστά περιθώριο από την ρίζα και επίσης να αφήσεις τις άκρες εκτός. Επίσης, τα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις πρέπει να ενισχύουν την ελαστικότητα των μαλλιών σου και να μην δημιουργούν επιτηδευμένο αποτέλεσμα. Με άλλα λόγια, το hairspray Hold & Flex είναι το ιδανικό!

Ένα hair look για κάθε τύπο μαλλιών εκεί έξω! Αν έχεις καρέ και θέλεις να δημιουργήσεις αυτό το αποτέλεσμα που κινείται ανάμεσα σε vague και almost wet βάλε ένα touch Syoss Powerhold Gel κοντά στις ρίζες των μαλλιών σου. Αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά η υγεία τους παίζουν το πιο σημαντικό ρόλο! Άρα, αφού ολοκληρώσεις με το σίδερο για μπούκλες και αφού χτενίσεις για να ανοίξει ο κυματισμός, ψέκασε με τη λακ Syoss Keratin. Για στιλιζαρισμένες και glam τύπου old Hollywood vague προτού ξεκινήσεις την διαδικασία με την πρέσα (τυλίγεις μικρές τούφες κάθετα και προς την ίδια κατεύθυνση) περνάς τα νωπά σου μαλλιά με την Mousse Syoss Max Hold ώστε να θέσεις τις σωστές βάσεις στο κράτημα. Last but not least: για τις μπούκλες που είναι τεράστια τάση χρησιμοποίησε προτού στεγνώσεις την Fiber Flex Mousse που θα δώσει φόρμα και ελαστικότητα στα μαλλιά σου αλλά και δυνατό κράτημα χωρίς, όμως, καμία αίσθηση να σε βαραίνει. Έπειτα, αν έχεις φυσικά σγουρά μαλλιά άφησε την φισούνα να κάνει τη δουλειά της!

Φωτογράφος: Αλέξανδρος Μακρής

Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Syoss για το hair styling

 

 

Read More

And More