Beauty quiz: ποια καστανή τραγουδίστρια με εκατομμύρια fans έγινε κατάξανθη;

Έχει εκατομμύρια fans ανά τον κόσμο και εσύ μπορεί να είσαι μια από αυτές. Και αν κι εσύ είσαι μια από αυτές και την παρακολουθείς εντατικά στο isntagram θα ξέρεις και για ποια μιλάμε! Γιατί αυτή η υπερδιάσημη πρώην καστανή εδώ και κάμποσες μέρες ανέβαζε photos της με blur μετρώντας αντίστροφα για την αποκάλυψη του νέου της εξώφυλλου για το επίσης νέο της cd.

Αν, όμως, δεν ανήκεις στους fan, ή δεν έχεις instagram (ή όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί) μάθε ότι πρόκειται για την Ariana Grande!

Και να η Ariana Grande με το νέο της hair look…
/

Το cd της Ariana Grande πρόκειται να βγει στις 30 Οκτωβρίου και το countdown της συνεχίζεται οπότε πιθανότατα στο μέλλον να δούμε και μια έγχρωμη εκδοχή της παραπάνω photo αλλά είναι ήδη προφανές πως το χρώμα της αυτό ανήκει στην κατηγορία platinum blonde και όχι καστανό.

Την αλλαγή έκανε η hair stylist Dalina Rebollo ενώ η ίδια η Ariana που ένα μέρος της διασημότητάς της το οφείλει και στο χαρακτηριστικό half up της είχε πει μερικές μέρες πριν: “Τα πραγματικά μου μαλλιά είναι καστανά αλλά φοράω extensions και τα έχω συνεχώς πιασμένα πάνω γιατί όταν τα αφήνω κάτω φαίνεται πόσο κατεστραμμένα είναι!”.

Σε περίπτωση που δεν ήσουν fan της Ariana Grande από τότε στο Nickelodeon, να σου θυμίσω ότι για πολλά χρόνια η ίδια ανήκε στο cast της φλογερής κοκκινομάλλας οπότε της πήρε πολλά χρόνια και άλλη τόση ταλαιπωρία μέχρι να επιστρέψει στο φυσικό καστανό της. Μετά από τόση ταλαιπωρία λες να ξαναπήρε το ρίσκο ή τελικά το ξανθό πλατινέ είναι περούκα;

ΠΑΝΤΩΣ:
– Αν θες να δεις όλες τις αλλαγές της Ariana Grande κάνε κλικ εδώ!
– Αν είσαι περίεργη να δεις πώς είναι τα φυσικά μαλλιά της Ariana Grande κάνε κλικ εδώ!
– Αν θες να κάνεις το signature χτένισμα της Ariana Grande δες παρακάτω το βίντεο…

Read More

And More