Beauty σοκ! Η Mia Farrow δήλωσε ότι το pixie cut δεν της το έκανε ο Vidal Sassoon!

Αν δεν ασχολείσαι με τον κόσμο της ομορφιάς, αυτή η είδηση ίσως να μην σου λέει τίποτα. Αν, όμως, είσαι beauty junky (το θέτω όσο πιο κομψά γίνεται) αυτός ο τίτλος μπορεί και να γύρισε τον κόσμο σου ανάποδα. Αλλά, αν ανήκεις στην κατηγορία Α, έχω κάτι που θα σε ιντριγκάρει: με αυτό το θέμα ασχολήθηκαν οι New York Times. Επαναλαμβάνω: οι Ne-w-Yo-rk-Ti-me-s!

Το story είναι το εξής: μια εβδομάδα πριν οι New York Times είχαν κάνει αφιέρωμα στα πιο διάσημα κουρέματα που απογείωσαν καριέρες ηθοποιών κλπ. Μεταξύ άλλων ανέφεραν στην κατηγορία τα μαλλιά της Mia Farrow, τα οποία ήταν μακριά και ξανθά μέχρι που ο Vidal Sassoon της τα έκοψε για τον ρόλο της στην ταινία Το μωρό της Ρόζμαρι. Και η αλήθεια είναι πώς έχει γραφτεί στην ιστορία της ομορφιάς ότι ο Vidal Sassoon έκανε την Mia Farrow icon με το pixie cut. Μάλιστα, στο είχα αναφέρει και σε αυτό το άρθρο- αφιέρωμα στον Vidal Sassoon μια μέρα μετά τον θάνατό του.

Στο ίδιο άρθρο της η Daily Mail ανέφερε το εξής: Σύμφωνα με έναν αστικό μύθο ο τότε σύζυγός της, Frank Sinatra απογοητεύτηκε τόσο πολύ από το κούρεμά της που της ζήτησε διαζύγιο. Κι έτσι χώρισαν.

Η συνέχεια του story είναι η Mia Farrow να γίνεται έξαλλη με το δημοσίευμα. Οk, μπορεί και να μην έγινε τόσο έξαλλη, αλλά τέλος πάντων μπήκε στην διαδικασία να στείλει γράμμα στην εφημερίδα για να αποκαταστήσει την αλήθεια. Στο γράμμα της, το οποίο δημοσιεύθηκε από τους New York Times γράφει: Εγώ έκοψα τα μαλλιά μου νωρίτερα την ίδια χρονιά κι ενώ ακόμη δούλευα στην τηλεοπτική σειρά Peyton Place, μια παραγωγή του Fox Studios. Αυτό ήταν πολύ πριν ακούσω για τον Vidal Sassoon. Ο τότε φίλος μου, Frank Sinatra, λάτρεψε το κούρεμα που έκανα εγώ στον εαυτό μου και το διατήρησα κοντό.

Και κάπως έτσι η Mia Farrow απαξίωσε εντελώς τον Vidal Sassoon. Αλλά από την άλλη, μπορεί απλώς να αποκατέστησε την αλήθεια! Εσύ τι πιστεύεις; Στείλε το σχόλιό σου εδώ!

Read More

And More