Beauty στόχος του 2019: να μην ξεχνώ ποτέ αυτά τα τρία σημεία!

Κάθε νέα χρονιά φέρνει μαζί της και νέους στόχους στους οποίους ορκιζόμαστε ότι θα είμαστε πιστές. Και είμαστε… μέχρι να έρθει ο Φεβρουάριος. Ας είναι!

Για την νέα χρονιά, λοιπόν, ή έστω για τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς ορκιζόμαστε ότι όταν φροντίζουμε τον εαυτό μας και απλώνουμε τις κρέμες μας δεν θα παραμελούμε ποτέ αυτά τα τρία σημεία:

1. Τα χείλη μας!

Ήξερες ότι όσο μεγαλώνουμε τα χείλη μας χάνουν την υγρασία τους με αποτέλεσμα να λεπταίνουν με την πάροδο των χρόνων. Κάνε το τεστ: πάρε μια φωτογραφία σου από παλιά και σύγκρινέ την με το τώρα: τα χείλη σου είναι πράγματι λεπτότερα. Για να διαφυλάξεις την νεότητά τους, φόρεσε καθημερινά lip balm. Έχε ένα πάντα στο κομοδίνο σου ώστε να είναι η τελευταία σου κίνηση πριν πέσεις για ύπνο και να μην το ξεχνάς.

2.Το λαιμό και το ντεκολτέ!

Ο λαιμός είναι το σημείο που δεν βάζουμε κανένα προϊόν. Σκέψου το: σταματάμε το body lotion στο στήθος και την κρέμα προσώπου στο κάτω περίγραμμα. Στο εξής φρόντισε να κατεβάζεις όποιο προϊόν skincare φοράς μέχρι εκείνο το σημείο.

3.Τα χέρια μας!

Είναι το σημείο που μαρτυρά την ηλικία μας. Δεν αρκεί να φοράς κρέμα (ναι, και αντιγηραντική!) αλλά να βάζεις καθημερινά και αντηλιακή. Μόνο έτσι θα τα προστατεύσεις από τις μελλοντικές πανάδες.

Καλή beauty χρονιά!

Read More

And More