Beauty tips από την Nivea για λαμπερά μαλλιά, τέλειο πρόσωπο, φροντισμένο σώμα!

Υπάρχουν μυστικά ομορφιάς που περνάνε από γενιά σε γενιά. Υπάρχουν κι εκείνα που χάνονται γιατί απλώς δεν κάνουν “δουλειά”. Μια από τις μνήμες που έχουμε οι περισσότερες είναι να βλέπουμε την μαμά μας να απλώνει κρέμα Nivea στο σώμα της (ναι, αυτή με την μπλε συσκευασία!). Και είναι κάτι που έχεις βάλει κι εσύ στο beauty routine σου. Είχες σκεφτεί, όμως, ποτέ ότι πέρα από το σώμα η Nivea Creme μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στο πρόσωπο ή στα μαλλιά μας; Ιδού τρεις τρόποι χρήσης της Nivea Creme που δεν είχες σκεφτεί ποτέ πριν!

Πρόσωπο
Επιτέλους καλοκαίρι! Μετά από μια μέρα με παιχνίδι στη θάλασσα, νιώθεις το πρόσωπό σου να σε τραβάει (κακώς!). Ήξερες ότι η Nivea crème μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ενυδατική μάσκα για την επιδερμίδα που έχει εκτεθεί στον ήλιο;

Κι ένα ακόμη tip που θα σε κάνει να… τρίβεις τα μάτια σου! Χρησιμοποιείται σαν ντεμακιγιάζ ματιών!
Χέρια
Το beauty routine που θα σε κάνει να νιώσεις ξανά σαν… μωρό. Πριν πέσεις για ύπνο άπλωσε στα χέρια και στα πόδια σου μικρή ποσότητα της μαγικής Nivea crème κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Το επόμενο πρωί η επιδερμίδα σου θα είναι βελούδινη!
Μαλλιά
Μπορεί να μην το είχες σκεφτεί ποτέ μέχρι σήμερα όμως ελάχιστη ποσότητα Nivea crème μπορεί να τιθασεύσει τα ατίθασα μαλλιά! Έχε πάντα το μαγικό κουτί στην τσάντα σου και χρησιμοποίησε το με κάθε ευκαιρία!


Νivea Creme! Βαλ’τη στη λίστα των αγορών σου οπωσδήποτε!

Για περισσότερες πληροφορίες κάνε κλικ εδώ

Read More

And More