Beauty together: τώρα μπορείς να παρακολουθήσεις online μαθήματα από τους σπουδαιότερους beauty experts στον κόσμο!

Photo: @Coveteur @justbobbibrown

Ο Covid-19 έφερε τα πάνω- κάτω στη ζωή μας και μας έκανε να αναπτύξουμε skills στην ομορφιά που μέχρι πριν λίγο καιρό ούτε που γνωρίζαμε πως είχαμε. Μάθαμε να κόβουμε τα μαλλιά μας, μάθαμε να βάφουμε τις ρίζες μας, μάθαμε ακόμη και να κάνουμε nail art. Σήμερα, οι μεγαλύτεροι makeup artists, hair experts και ειδικοί στον κόσμο της ομορφιάς, γενικά, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας πάνε ένα βήμα παραπέρα.

Το Beauty Together είναι μια πρωτοβουλία των σπουδαιότερων beauty experts με σκοπό να συγκεντρώσουν χρήματα που θα διατεθούν στο Support Creatives, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που βοηθάει τους artists που επλήγησαν από τον Covid-19. Μερικές λεπτομέρειες για το Beauty Together: θα συμμετέχουν 50 beauty experts μεταξύ των οποίων η Bobbi Brown, ο Sir John (προσωπικός makeup artist της Beyonce) και πολλοί, πολλοί ακόμη ενώ αυτή που εγγράφονται σε κάθε μάθημα θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουνε μαθήματα online και να θέσουν τις απορίες τους. Κάθε μάθημα κοστίζει 10 δολάρια αλλά αν κάποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει όλα τα μαθήματα, θα του κοστίσει 190 δολάρια.

Οι εγγραφές γίνονται στο Supportcreatives.org αλλά οι θέσεις είναι περιορισμένες αφού μιλάμε για 5.000 από όλο τον κόσμο. Μετάφραση: αν θέλεις να συμμετέχεις θα πρέπει να βιαστείς.

 

Read More

And More