#Beautytalk: εσύ ξέρεις ποια βαφή μαλλιών χρησιμοποιεί ο κομμωτής σου;

Τα γραφεία του TLIFE είναι ένας μικρόκοσμος για το τι συμβαίνει εκεί έξω. Και από αυτά εδώ τα γραφεία ξεκινούν συζητήσεις ίδιες με αυτές που κάνεις στις δικές σου κοριτσοπαρέες, στο δικό σου γραφείο, στο σαλόνι του σπιτιού σου.

Πρόσφατα, λοιπόν, σε τέτοιου είδους συζητήσεις που κανάμε καταλήξαμε στο εξής: σε ότι έχει να κάνει με το beauty routine μας ξέρουμε τα πάντα. Ακριβώς γιατί είναι το beauty routine μας και μας αφορά ά-με-σα! Ξέρουμε, λοιπόν, τι makeup χρησιμοποιούμε, με τι σαμπουάν λούζουμε τα μαλλιά μας και πάει λέγοντας. Αλλά υπάρχει κάτι για το οποίο δηλώνουμε πλήρη άγνοια. Αν σε ρωτήσω ποια βαφή μαλλιών χρησιμοποιεί ο κομμωτής σου δεν θα ξέρεις. Παρά το γεγονός ότι μιλάμε για ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ χρώμα μαλλιών!

Βγήκαμε παραέξω για να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό που εμείς εδώ είχαμε στο μυαλό μας, συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω! Πάτησε play για να το εξακριβώσεις!

Το συμπέρασμα από το beauty gallop ήταν αυτό που λίγο- πολύ είχαμε στο μυαλό μας: οι περισσότερες γυναίκες δεν γνωρίζουν ποια βαφή μαλλιών χρησιμοποιεί ο κομμωτής τους και είμαι σίγουρη ότι είσαι μια από αυτές. Δεν θα ήθελες, όμως, να γνωρίζεις;

Stay tuned γιατί σύντομα θα σου έχουμε νέα! Μέχρι τότε ανανέωσε το ραντεβού σου στο κομμωτήριο κι επανερχόμαστε!

 

Read More

And More