Becca Collector’s edition ή αλλιώς τα πέντε προϊόντα για τα οποία μιλάει συνεχώς η beauty editor!

Δεν πολυβάφομαι και είμαι αυτή η beauty editor που έχει ως μότο της το “skin first, makeup second”. ΑΛΛΑ έχω ένα πολύ συγκεκριμένο μακιγιάζ που λατρεύω και το οποίο έκανα ξανά και ξανά στο νησί (έχω πατήσει το πόδι μου στην Αθήνα κάτι λιγότερο από 24 ώρες αλλά ανυπομονούσα να μοιραστώ μαζί σου αυτό το info): το μακιγιάζ με τις έντονες λάμψεις που θα δεις παρακάτω. Και για να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη αυτό που ήθελα να μοιραστώ μαζί σου είναι τα προϊόντα που μου έδωσαν φέτος στο νησί το πιο υπέροχο sunkissed glow αποτέλεσμα από κάθε άλλη φορά!

Βαθιά ανάσα για να αφομοιώσεις το effortless sexiness αυτού του μακιγιάζ και κράτησε σημειώσεις!

Ως beauty editor έχω μια συμβουλή να σου δώσω: αν θέλεις ένα εξειδικευμένο προϊόν για το μακιγιάζ ή το skincare σου θα πρέπει να “πας” σε ένα brand που εξειδικεύεται σε αυτό και αν θέλεις (στην προκειμένη) έντονη λάμψη στο μακιγιάζ σου θα πρέπει να επιλέξεις την Becca! Το νέο είναι ότι το brand με τα best selling highlighter στον κόσμο κυκλοφόρησε την Collector’s Edition, μια σειρά με πέντε συλλεκτικά προϊόντα για απίστευτη λάμψη, όλα κλεισμένα σε ένα τέλειο χρυσό packaging που θα βρεις αποκλειστικά στα Sephora. Ας γίνουν οι συστάσεις!

Glow Silk Highlighter Drops – Collector’s Edition

Είναι το πιο αγαπημένο μου προϊόν της συλλογής! Πρόκειται για υγρές λάμψεις τις οποίες μπορείς να χρησιμοποιείς με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους: να το κάνεις μίξη με την bb cream ή το makeup σου (το έκανα κάθε βράδυ στο νησί), να το φοράς μόνο του τοπικά ψηλά στα ζυγωματικά, ακόμη και να το αναμειγνύεις με το body lotion σου και να δίνεις σε όλο σου το σώμα αυτή την τέλεια, sexy λάμψη!

BECCA Collector’s Edition Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter

Είναι το πιο διάσημο highlighter όχι μόνο της Becca. Γενικά. Είναι αυτό για το οποίο έχουν χυθεί τόνοι μελάνι στον κόσμο του beauty και τώρα κυκλοφορεί σε limited edition εκδοχή για συλλέκτες. Διατηρεί, ωστόσο, τη μοναδική σύνθεση που συνδυάζει χρωστικές και υγρά στοιχεία, δημιουργώντας μια κρεμώδη, ανάλαφρη υφή που εξασφαλίζει εύκολη εφαρμογή και απόλυτα φυσική όψη.

BECCA Collector’s Edition Glow Dust Highlighter

Αυτή η πούδρα σε μορφή σκόνης είναι εμπνευσμένη από το εμβληματικό Champagne Pop Shimmering Skin Perfector Pressed Highlighter της BECCA και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αφειδώς στο πρόσωπο, το σώμα αλλά και στα μάτια σαν σκιά.

BECCA Glow Body Stick – Collector’s Edition

Αν έπρεπε να σου δώσω μια και μόνη συμβουλή για το μακιγιάζ του καλοκαιριού είναι η εξής: τα κόκαλα του λαιμού είναι το πιο sexy σημείο πάνω μας. Πριν βγεις βόλτα και ειδικά αν α) έχεις μαυρίσει και β) φοράς φόρεμα ή top που αναδεικνύει το σημείο μην ξεχάσεις να περάσεις αυτό το highlighter σε μορφή στικ τοπικά! Παίρνω όρκο ότι τσέκαρα κάθε βράδυ τις φίλες μου αν έχουν κάνει αυτή την τελευταία κίνηση πριν βγούμε. Κίνηση ματ (αν και πολύ λαμπερή!).

  BECCA Glow Lip Gloss – Collector’s Edition

Τελευταίο βήμα για το glow makeup ή αλλιώς, το πιο sexy μακιγιάζ του καλοκαιριού, είναι αυτό το lipgloss σε Champagne Crème απόχρωση. Ταιριάζει σε όλες, και χάρη στη λάμψη του δίνει super όγκο στα χείλη. Αυτό, λίγο ακόμη highlighter στο “V” των χειλιών και είσαι έτοιμη να κερδίσεις τα περισσότερα κομπλιμέντα που σου έκαναν ποτέ! Tried and tested από την beauty editor!

Όλη την συλλογή Becca Collector’s Edition θα την βρεις αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora, στο νέο Sephora.gr & στο mob app Sephora Greece!

 

 

Read More

And More