Bella Hadid: βάφει τα μαλλιά της σκούρα ενώ είναι φυσική ξανθιά! Μαντεύεις γιατί;

Αν έχεις μεγαλύτερη αδερφή οοοοοσο κι αν την λατρεύεις (δημόσια δήλωση αγάπης για τη δική μου :P) ή αν έχεις δίδυμη αδερφή, θα ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις ανάμεσα στο πλήθος, ή να μεγαλώνεις χωρίς να συγκρίνεσαι (και να κρίνεσαι σε σχέση με την αδερφή σου) για καθετί που κάνεις.

Ας πούμε, έτσι νιώθει η Bella Hadid, αδερφή της Gigi Hadid. Η οποία Bella Hadid είναι στην πραγματικότητα κατάξανθη και βάφει τα μαλλιά της καστανά σκούρα.

Και αν βάλεις στην ίδια πρόταση τις δύο παραπάνω παραγράφους θα καταλάβεις και ποιος είναι ο λόγος που το κάνει!

Η Bella Hadid, λοιπόν, πόζαρε για το Αμερικάνικο Allure και αποκάλυψε ότι όταν ξεκίνησε να ασχολείται και η ίδια με το modeling όλοι την σύγκριναν με την αδερφή της οπότε άλλαξε τα μαλλιά της γι’αυτό τον λόγο. “Έχω μια πιο σκοτεινή προσωπικότητα. Επίσης, το να είναι η αδερφή μου ξανθιά κι εγώ μελαχρινή είναι ένας καλός τρόπος να μας διαχωρίζουν. Κάποιες φορές βάζω μια ξανθιά περούκα και σκέφτομαι ότι θα είχε fun να επιστρέψω στο φυσικό μου χρώμα αλλά μου αρέσουν τελικά πολύ τα μαλλιά μου όπως είναι τώρα!”.

Και ολοκληρώνει: “Το ξανθό είναι πιο αγγελικό χρώμα. Η αδερφή μου, βεβαίως, μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε ρόλο!”. Αδερφές, σωστά; Λατρεύουν η μία την άλλη (γενικά και αυτό ήταν μια δεύτερη δημόσια δήλωση αγάπης). Αλλά τι θα έλεγες να ψηφίσουμε εμείς ποια Hadid μας αρέσει περισσότερο; Bella ή Gigi, λοιπόν;

Read More

And More