Best thing ever! Στην Make Me Up αγοράζεις δύο κραγιόν και παίρνεις δώρο ένα τρίτο!

Θα μπορούσαμε να κάνουμε περιγραφές όπως: το κραγιόν είναι το πιο θηλυκό προϊόν μακιγιάζ. Ή ένα κόκκινο κραγιόν είναι ένα μακιγιάζ από μόνο του. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά τέτοια αλλά ο ενθουσιασμός μας για αυτό το beauty νέο είναι μεγάλος και ασυγκράτητος! Γιατί η Make Me Up ετοίμασε την τελειότερη έκπληξη για εμάς!

Αγόρασε δύο κραγιόν από την Make Me Up και πάρε ένα τρίτο δώρο που θα επιλέξεις εσύ! Η προσφορά ισχύει μέχρι την Δευτέρα που σημαίνει πως πρέπει να βιαστείς. Εν τω μεταξύ, όμως, μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σου μερικές ιδέες για αγορές κραγιόν ή, αλλιώς, ότι έχουμε βάλει ήδη στο δικό μας καλάθι!

Το τέλειο κόκκινο κραγιόν!

Όλες πρέπει να έχουμε ένα κόκκινο κραγιόν. Το Play With Me της Make Me Up (€19.50) είναι πασπαρτού αφού ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, το φοράς όλο το χρόνο και φυσικά, όπως είπαμε, το κόκκινο κραγιόν είναι ένα μακιγιάζ από μόνο του!

Το nude που πάντα έψαχνες!

Το Trophy 67 w (€25.05) της Beauty is Life είναι το nude κραγιόν που πάντα έψαχνες. Με ένα touch peachy τόνου για να δίνει χρώμα στο πρόσωπό σου, ακριβώς όπως πρέπει!

Το must have του καλοκαιριού

Το First Love (€19.15) της Make Me up είναι το χρώμα που σετάρεται τέλεια με bronzer, highlighter και βόλτες στο νησί!

Εσύ ποια τρία κραγιόν θα επιλέξεις; Δες περισσότερα εδώ και μην χάσεις την προσφορά της Make Me Up.

Read More

And More