Η Beyonce έχει την ίδια εμμονή με αυτό το brand καλλυντικών που έχει και κάθε beauty editor!

Η Beyonce έχει την ίδια εμμονή με αυτό το brand καλλυντικών που έχει και κάθε beauty editor! | tlife.gr

«You have as many hours a day as Beyonce«. Αλλά να που τώρα μπορείς να έχεις και τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί και η ίδια. Με την προϋπόθεση να γυρίσεις πρώτα τον κόσμο ανάποδα για να τα αποκτήσεις. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή…

Λίγες ώρες πριν έγιναν τα Grammy Awards στα οποία η Beyonce εμφανίστηκε α) αργοπορημένη β) glamorous γ) όλα τα παραπάνω. Ακριβώς πριν, ο προσωπικός της makeup artist, Sir John, είχε αναλάβει τα stories του allure όπου έδειξε μερικά από τα αγαπημένα προϊόντα του, τα οποία επρόκειτο να χρησιμοποιήσει και στην Beyonce την ίδια βραδιά, ενώ προς το τέλος των stories είπε πως ήταν αρκετά αργοπορημένος για να πάει στην Beyonce, ως συνήθως. Και αυτά πάνε αλυσίδα. Σωστά; Αργοπορεί το glam squad σου, αργοπορείς κι εσύ.

Ως προς τα προϊόντα, τώρα, ο Sir John μας έδειξε αυτά που θα δεις παρακάτω…

Ο ίδιος, λοιπόν, χρησιμοποίησε στο μακιγιάζ της Beyonce προϊόντα Glossier και πιο συγκεκριμένα εκθίασε τα ρουζ Cloud Paint που είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα κρεμώδες ρουζ και μοιάζουν περισσότερο με… τέμπερα αλλά και το brow gel, ένα προϊόν για τα φρύδια που δίνει τέλεια χτενισμένο αποτέλεσμα.

Λίγο αργότερα ανέβασε και στο instagram του τα προϊόντα που χρησιμοποίησε όπου, μεταξύ άλλων, είναι εμφανή και τα Glossier.

Check out my @allure Instastories takeover now!! Here’s a line up of a few products I’m using today. Must haves I swear by 💪🏽😎 #Grammys2018 #SirJohn #BKxSJ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohnofficial) στις

Στα πρακτικά τώρα: τα Glossier είναι δημιουργία μιας πρώην beauty editor, της Emily Weiss, και είναι ίσως τα πιο διάσημα καλλυντικά που αγαπούν τώρα οι millennials. Δυστυχώς, δεν έρχονται στην Ελλάδα αλλά αν έχεις κάποιον δικό σου στην Αμερική εκμεταλλεύσου την ευκαιρία. Όπως εγώ! Παρακάτω, εγώ υπερενθουσιασμένη με τα Glossier προϊόντα μου και θα σου πω και το εξής: τα ρουζ cloud paint σου κάνουν τόσο φυσικό αποτέλεσμα αναψοκοκκινίσματος στα μάγουλα σαν να γύρισες μόλις πραγματικά από μια βόλτα στην εξοχή!

Και τώρα, εκτός από τις ίδιες ώρες με την Beyonce μπορώ να έχω και τα ίδια καλλυντικά 😛

 

READ more