Bioderma Photoderm Nude Touch: το πιο ελαφρύ αντηλιακό που δοκιμάσαμε ποτέ (και έχουμε δοκιμάσει δεκάδες)!

Ένα από τα δυσκολότερα task στον κόσμο της ομορφιάς και μια από τις συχνότερες ερωτήσεις που φτάνουν στο TLIFE είναι να βρούμε εκείνο το αντηλιακό προσώπου που είναι τόσο ελαφρύ σαν να μην φοράς τίποτα. Ή, για να στο θέσω από την άλλη οπτική: οι περισσότερες από εσάς μας λέτε ότι δεν φοράτε αντηλιακή προσώπου γιατί τις βρίσκετε όλες πολύ λιπαρές και πως αν πραγματικά εντοπίζατε ένα προϊόν που θα ήταν ανάλαφρο θα το φορούσατε όλο το χρόνο.

Surprise! Surprise! Το προϊόν αυτό μόλις κυκλοφόρησε και πλέον δεν έχεις κανένα άλλοθι! Η Bioderma, το brand το οποίο έχεις ήδη στη ρουτίνα σου για το ντεμακιγιάζ σου (το θρυλικό Sensibio υπάρχει σχεδόν σε κάθε ντουλάπι κάθε beauty addict) μόλις πρόσθεσε στην αντηλιακή σειρά Photoderm ένα ολοκαίνουργιο αντηλιακό προσώπου. Ο λόγος για το Photoderm Nude Touch SPF50+, ή αλλιώς, το πιο ελαφρύ αντηλιακό που δοκιμάσαμε ποτέ (κι αν έχουμε δοκιμάσει αντηλιακά!).

Το Photoderm Nude Touch SPF50+ είναι το ιδανικότερο αντηλιακό για λιπαρές επιδερμίδες χάρη στην λεπτόρρευστη υφή του, παρέχει απόλυτη προστασία, ενώ με εντατική χρήση μειώνει και τις ατέλειες στο πρόσωπο. Θα το βρεις σε τρεις αποχρώσεις (φυσική, light και golden) που χαρίζει ομοιοχρωμία στην επιδερμίδα και μπορεί να αντικαταστήσει και το foundation. Σημείωση: δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ foundation όσο ανοίγει ο καιρός και αυτό το προϊόν με την διπλή του δράση αποδείχθηκε σωτήριο!

Γιατί η αντηλιακή σειρά Photoderm της Bioderma είναι ξεχωριστή!

Πρόσφατα ταξίδεψα την Aix-en-Provence στην Γαλλία, εκεί όπου η εταιρία NAOS στην οποία ανήκει η Bioderma έχει τις εγκαταστάσεις της. Αν είχα τη δυνατότητα να σε πάρω μαζί μου σε αυτό το ταξίδι θα καταλάβαινες γιατί το brand αυτό είναι no1 στις καρδιές των Γαλλίδων και στις δικές μας! Επειδή, όμως, αυτό το σενάριο είναι εντελώς υποθετικό, ας επιχειρήσω να το αποτυπώσω σε λέξεις: Η εταιρία NAOS λειτουργεί με γνώμονα το “Care First” και στηρίζεται στην οικοβιολογία, στην αρχή, δηλαδή, πως το δέρμα είναι ένα οικοσύστημα που εξελίσσεται συνεχώς κι αντιδρά με το περιβάλλον του, αλλά οι φυσικοί πόροι και μηχανισμοί πρέπει να διατηρηθούν. Αντί να θεραπεύουμε υπερβολικά το δέρμα, πρέπει να το μάθουμε να λειτουργεί φυσιολογικά ή, με άλλα λόγια, κάτι που τελευταία έχει αρχίσει να γίνεται τάση (όλα αυτά που διαβάζεις για το μικροβίωμα του δέρματος κατά καιρούς) η εταιρία NAOS πρεσβεύει εδώ και πολλά χρόνια, από την ίδρυσή της. Το όνομα της δε, προέρχεται από ένα αστέρι που ανήκει στον αστερισμό Puppis, το οποίο, μια μέρα, θα είναι ένα από τα πιο φωτεινά αστέρια στον ουρανό.

Η αντηλιακή σειρά Photoderm της Bioderma στηρίζεται στην ίδια φιλοσοφία ενώ εδώ θα βρεις μια ευρεία γκάμα για τις εξειδικευμένες ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι η κατοχυρωμένη καινοτομία Bioprotection, η οποία ενισχύει τα ίδια μας τα κύτταρα και ενδυναμώνει την άμυνά τους απέναντι στις ακτίνες UV. Έτσι, το δέρμα είναι προστατευμένο πιο αποτελεσματικά και για περισσότερο χρόνο ακριβώς γιατί αυτή η προστασία γίνεται εσωτερικά από το ίδιο το δέρμα!

Ανακάλυψε, λοιπόν, την ολοκληρωμένη σειρά και αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα ή δεν αντέχεις την αίσθηση του αντηλιακού, τσέκαρε οπωσδήποτε το Photoderm Nude Touch SPF50+. Μας ευχαριστείς αργότερα!

 

Read More

And More