Black Friday: αυτή είναι η ευκαιρία να αγοράσεις τα 10 cult προϊόντα για τα οποία μιλάει όλος ο beauty κόσμος!

Στον κόσμο της ομορφιάς υπάρχουν κάποια προϊόντα τα οποία είναι cult. Cult με την έννοια ότι πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις τουλάχιστον μια φορά στη ζωή σου. Και αυτό γιατί έχεις ήδη ακούσει να γίνονται ένα σωρό συζητήσεις γύρω από αυτά, τα βλέπεις ξανά και ξανά στις σελίδες των περιοδικών και των site, και όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα λανσαρίσματα και trends κι αν έρθουν (και παρέλθουν!) αυτά τα προϊόντα θα έχουν πάντα θέση στην αρθρογραφία μας!

Πιθανότατα, κάποια από αυτά να τα έχεις ήδη δοκιμάσει. Παρακάτω, όμως, σου έχουμε την ολοκληρωμένη λίστα γιατί το Black Friday είναι η τελειότερη αφορμή να τα αποκτήσεις με έκπτωση, μιας και τα περισσότερα από αυτά ανήκουν στην κατηγορία των lux προϊόντων και δεν είναι οικονομικά! Κάνε scroll down και print screen! Οι εκπτώσεις ισχύουν και για το Σαββατοκύριακο!

 

Ορός Advanced Night Repair Synchronized Complex II της Estee Lauder. Αρχική τιμή: €122.95. Τιμή με έκπτωση 20%: €98.36. Πρόκειται για έναν best seller ορό που έχει πολυχρηστική δράση και λειτουργεί σε δύο επίπεδα: και επιδιορθώνει τις βλάβες που έχουν ήδη γίνει και προλαμβάνει την μελλοντική φθορά της επιδερμίδας. Από την πρώτη στιγμή που θα τον χρησιμοποιήσεις θα δεις στην επιδερμίδα σου ένα τέλειο plumped αποτέλεσμα χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει και που προσφέρει σούπερ ενυδάτωση.

Creme de La Mer. Αρχική τιμή: €285.00. Τιμή με έκπτωση 20%: €228.00. Η Creme de La Mer είναι περισσότερο μια κρέμα θρύλος παρά… μια ακόμη κρέμα. Επίσης, έχει πολλαπλή δράση και θα την βρεις σε διαφορετικές εκδοχές ώστε να επιλέξεις αυτήν ακριβώς που ταιριάζει στο δικό σου τύπο επιδερμίδας. Και μια συμβουλή: προτίμησε να την αγοράσεις από το φυσικό κατάστημα και όχι online ώστε να ζητήσεις από την αισθητικό του brand να σου δώσει σαφείς οδηγίες για τον τρόπο που την απλώνεις. Έτσι, θα μεγιστοποιήσεις το αποτέλεσμα που θα δεις στο πρόσωπό σου.

Ενυδατική με χρώμα Tinted Moisturizer SPF20, Laura Mercier. Αρχική τιμή: €48.40. Τιμή με έκπτωση 30%: €33.88. Πολύ πριν γίνει τάση το να είσαι μακιγιαρισμένη χωρίς να φαίνεται ότι είσαι, η Laura Mercier είχε φροντίσει να βγάλει αυτό το προϊόν. Η συγκεκριμένη κρέμα συνδυάζει χρώμα, ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία σε ένα με αποτέλεσμα να κάνεις skip πολλά βήματα το πρωί!

Chloe eau de Parfum. Αρχική τιμή: €60.95. Τιμή με έκπτωση 40%: €36.57. Είναι το πρώτο άρωμα του οίκου Chloe και το πλέον αξεπέραστο. Ειδικά αν πρόκειται το signature άρωμά σου, το Black Friday είναι η τέλεια αφορμή να εφοδιάσεις τα ντουλάπια σου!

Creamy concealer, Bobbi Brown. Αρχική τιμή: €31.00. Τιμή με έκπτωση 40%: €18.60. Ένα κρεμώδες concealer που έχει κερδίσει διθυραμβικές κριτικές για το πόσο ανάλαφρο αλλά και καλυπτικό είναι, ταυτόχρονα. Θα το βρεις σε επτά διαφορετικές αποχρώσεις.

Murad Holiday Kit Rapidly Radiant, beauty-hall.gr. Αρχική τιμή: €165.00. Τιμή με έκπτωση: €90.00. Αυτό το kit περιέχει τα δύο best seller του Murad: ένα serum και μια κρέμα. Και τα δύο περιέχουν βιταμίνη C που έχει αντιοξειδωτική δράση και που αφήνει την επιδερμίδα πολύ λαμπερή!

Προϊόν που δίνει φως στα μάτια, Touche Eclat από τον Yves Saint Laurent. Αρχική τιμή: €42.95. Τιμή με έκπτωση 35%: €25.77. Ένα από τα πιο cult καια αγαπημένα προϊόντα που λανσαρίστηκε χρόνια πριν, πολύ πριν κυκλοφορήσουν τα highlighter, για να δώσει ξεκούραστη όψη και λάμψη στο πρόσωπο. Σαν να κοιμήθηκες οκτώ υπέροχες ώρες (κι ας μην το έχεις κάνει!).

Skin Caviar, La Prairie. Αρχική τιμή: €213.88. Τιμή με έκπτωση 20%: €171.10. Πέρλες, που μοιάζουν με χαβιάρι, επιπλέουν σε μια θάλασσα φυσικών συστατικών αναπλήρωσης της επιδερμίδας, συστατικά πλούσια σε βιταμίνες, που ανανεώνουν άμεσα την υφή και τη ζωτικότητα του δέρματος. Η επιδερμίδα σου είναι πιο απαλή, λεία, σφριγηλή, μεταξένια με τελειότερη υφή και φωτεινότερο τόνο.

Ρουζ με λάμψη Becca Luminous Blush, Sephora. Αρχική τιμή: €34.95. Τιμή με έκπτωση €50%: €17.47.  Αυτό το προϊόν είναι εμπνευσμένο από το σούπερ προϊόν της Becca, το Shimmering Skin Perfector, το οποίο δυστυχώς δεν θα βρεις σε έκπτωση. Βεβαίως, αυτό το ρουζ καλύπτει το κενό αφού περιέχει χρώμα αλλά και τη λάμψη που θέλεις!

Lipgloss που δίνει όγκο στα χείλη, Dior Addict Lip Maximizer. Αρχική τιμή: €37.50. Τιμή με έκπτωση €26.25. Αν πρέπει να αγοράσεις ένα μόνο lipgloss, αυτό είναι το lipgloss που πρέπει να αγοράσεις ;). Εκτός από έντονη λάμψη, κάνει τα χείλη να δείχνουν και με πιο πλούσιο όγκο!

 

Read More

And More