Botox και στο λαιμό!

Όλες οι γυναίκες θέλουμε να δείχνουμε όμορφες, φρέσκες και, κυρίως, νέες. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια σημεία στην εμφάνισή μας, τα οποία μαρτυρούν την ηλικία μας, όπως ο λαιμός. Σίγουρα, κατά το παρελθόν θα έχεις συναντήσει γυναίκες με αψεγάδιαστα χαρακτηριστικά, μέχρι την στιγμή που… η ματιά σου έπεφτε σε εκείνο το σημείο. Όχι πια! Σου έχουμε υπέροχα νέα: botox και στο λαιμό και τίποτα πια δεν θα μπορέσει να αποκαλύψει την ηλικία σου (εκτός, φυσικά, από την ταυτότητά σου…)

Σύμφωνα με την ειδικό:
“Τα τελευταία χρόνια οι ασθενείς που αντιμετώπιζαν το πρόβλημα του γηρασμένου λαιμού (μυώδες πλάτυσμα) βρήκαν με το botox τη λύση. Με λίγες εγχύσεις επάνω στους μύες (τις αντιαισθητικές χορδές που σχηματίζονται) ο λαιμός λειαίνει πολύ και έτσι αντιμετωπίζεται το πρόβλημα σε μια περιοχή που ακόμα και μια αισθητική επέμβαση δεν μπορούσε να δώσει τη λύση”, μας λέει η αισθητική ιατρός, Έλενα Μπαλτζάκη.
Και συνεχίζει: “παρατηρώντας τα αποτελέσματα στην περιοχή οι γιατροί παρατήρησαν ότι όλη η περιοχή του λαιμού γίνεται πιο λεία. Έτσι προχώρησαν σε μια σειρά από εγχύσεις με botox στο περίγραμμα του προσώπου επιτυγχάνοντας έτσι μια πιο ευδιάκριτη γραμμή καθώς όλη η περιοχή ανασηκώνεται και δίνει το αποτέλεσμα ενός mini lift προσώπου χωρίς νυστέρι. Η τεχνική ονομάζεται “Nefertiti lift” και προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Θα πονέσω;
Η διαδικασία αυτή είναι σχεδόν ανώδυνη. Η βελόνα είναι 30G (η μικρότερη που κυκλοφορεί) και γενικά στο λαιμό δεν υπάρχει μεγάλη ευαισθησία όπως στο πρόσωπο.

Πώς εφαρμόζεται;
Το botox εγχύεται με μια πολύ λεπτή βελόνα στο περίγραμμα του λαιμού αλλά και στις κάθετες μπάντες που διατρέχουν το λαιμό (μυώδες πλάτυσμα).

Θα χρειαστεί να πάρω άδεια;
Όχι! Μετά την θεραπεία μπορούμε να επιστρέψουμε αμέσως στην καθημερινότητά μας. Συνήθως δεν φαίνεται τίποτα και πιο σπάνια μπορεί να εμφανίσουμε μικρές κοκκινίλες στα σημεία της έγχυσης.

Και πόσο θα μου κοστίσει;
Από €200 μέχρι €400, ανάλογα με το περιστατικό (εξαρτάται από τον μυϊκό τόνο, την ηλικία, το φύλο κλπ.)

Read More

And More