Breaking beauty! Η Bobbi Brown αφήνει την… Bobbi Brown!

Λίγο πριν αφήσουμε πίσω μας το 2016 προέκυψε ίσως το μεγαλύτερο beauty νέο της χρονιάς! Και πρόκειται για ένα beauty νέο που δεν είχαμε δει να έρχεται: η Bobbi Brown φεύγει από το brand καλλυντικών που η ίδια δημιούργησε 25 χρόνια πριν! Το νέο δημοσιεύθηκε από το WWD και έχει φέρει τα πάνω- κάτω στον beauty κόσμο.

Βεβαίως, δεν πρέπει να ανησυχείς για το αγαπημένο σου brand απ’όπου αγοράζεις το τελειότερο άρωμα του καλοκαιριού (Beach, please!) καθώς η εταιρία Bobbi Brown Cosmetics θα εξακολουθεί να υπάρχει. Εξάλλου, το brand έχει αγοραστεί από την Estee Lauder Companies η οποία, μεταξύ άλλων, έχει τη MAC, την Clinique και πολλές, πολλές ακόμη εταιρίες καλλυντικών που υπάρχουν στο ντουλάπι του μπάνιου κάθε beauty addict!

Ποιο, όμως, είναι το επόμενο βήμα της Bobbi Brown και γιατί φεύγει από το brand που η ίδια δημιούργησε και που τόσο αγαπήθηκε από όλες εμάς; Σύμφωνα, πάντα με το WWD, η Bobbi Brown θα μείνει στον οίκο μέχρι το τέλος της χρονιάς (υπολόγισε ότι μιλάμε για λιγότερες από δέκα μέρες) και πως από το 2017 θα ετοιμάσει κάτι δικό της για το οποίο α-νυ-πο-μο-νού-με!

Εν τω μεταξύ, επιλέξαμε να αποχαιρετήσουμε την Bobbi από τον οίκο της με ένα flash back που αφορά στα καλύτερα tips μακιγιάζ που μάθαμε ποτέ από εκείνη και τον Eliano Bou Assi που είχε επισκεφτεί την Ελλάδα και που φυσικά είχαμε συναντήσει! Και είναι όλα τέλεια tips που αξίζει να διαβάσεις εδώ!

Read More

And More