Breaking news! Το κοριτσάκι της photo είναι το νέο πρόσωπο της Estee Lauder! Αναγνωρίζεις ποια είναι;

Τα social media και ειδικά το instagram είναι το δυνατότερο μέσο αυτή την στιγμή. Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τόσο οι huge εταιρίες καλλυντικών όσο και οι huge stars το επιλέγουν για να επικοινωνήσουν τα νέα που θέλουν. Πάρε για παράδειγμα τον χαμό που έγινε την περασμένη εβδομάδα με την Kim Kardashian που πρώτη ανέβασε στον λογαριασμό της photos από το shooting για το περιοδικό Paper γράφοντας Break the internet!

Κάτι αντίστοιχο συνέβη στον κόσμο της ομορφιάς το Σάββατο το βράδυ όταν η Estee Lauder επικοινώνησε το νέο της πρόσωπο μέσα από τα social. Πρόκειται για το κοριτσάκι που βλέπεις στην παραπάνω photo που έχει εξελιχθεί στο πιο hot μοντέλο ΤΩΡΑ και που (surprise! surprise!) είναι και συγγενής της Kim Kardashian. Ή καλύτερα, είναι η ετεροθαλής αδερφή της Kim Kardashian.

Και ναι, είναι η Kendall Jenner!

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της Estee Lauder ότι η Kendall Jenner είναι το νέο πρόσωπο της εταιρίας, το top model ανέβασε την photo που βλέπεις παραπάνω γράφοντας: “Έτσι ακριβώς αισθάνομαι τώρα!”.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης αυτής η Estee δημοσίευσε και το βίντεο που θα δεις παρακάτω στο οποίο η Kendall Jenner θυμάται την πρώτη φορά που έκανε μακιγιάζ με τα προϊόντα Estee Lauder που χρησιμοποιούσε η μαμά της (soooooo cute!) κι εκείνη την μαγνητοσκόπησε!

Σε (όχι και τόσο) άλλα νέα: στο είχαμε πει καιαιαιαιαιαιαιαιροοοοοοοοοοοο τώρα πως η Kendall Jenner είναι το πιο hot μοντέλο τώρα εδώ. Και μιας και πλέον έχεις πειστεί (και ίσως και να θες να την αντιγράψεις), κάνε κλικ παρακάτω στην κάθε photo και εμπνεύσου από τα beauty looks της!

PS: Βεβαίως τώρα τα έχει κόψει καρέ, κάτι που συνέβη την εβδομάδα που πέρασε, και ίσως γιατί η εταιρία να της το ζήτησε! Κάνε κλικ εδώ και δες το νέο της look!

Read More

And More