Call me… beach! 5 προϊόντα που έχουν αυτό το όνομα!

Ας παίξουμε αυτό το παιχνίδι: πήγαινε στο νεσεσέρ σου και τσέκαρε αν έχεις προϊόντα τα οποία έχουν μέσα τους την λέξη Beach. Αν η απάντηση είναι κανένα να σου πω ότι… χάνεις! Χάνεις μερικές υπέροχες, τροπικές και super sexy μυρωδιές, γιατί δεν γίνεται ένα προϊόν με το όνομα Beach παρά να μυρίζει έτσι. Και χάνεις και το υπέροχο packaging που όλα αυτά τα προϊόντα έχουν!

Παρακάτω σου συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας! Run don’t walk!

 

Lipgloss Beach 18 W-C, Beauty is Life, αποκλειστικά στο Make Me Up, €25.20. Μιλώντας για χείλη αυτή η απόχρωση gloss είναι η τέλεια καλοκαιρινή απόχρωση! Ένα κοραλί πλούσιο χρώμα που βάφει έντονα τα χείλη και τους δίνει όγκο λόγω υφής.

 

Beached Bronzer, Urban Decay, €31.50. Αν έχεις ορκιστεί να μη φορέσεις ποτέ μπρόνζερ επειδή κάνουν την επιδερμίδα σου να δείχνει ξηρή και είναι δύσκολα στην εφαρμογή, γρήγορα θα αλλάξεις γνώμη με αυτή τη σύνθεση που γλιστράει στο δέρμα και διατίθεται σε δύο υφές: ματ και φυσική.

Body mist Au Soleil Beach Vibes, Sephora, €7.95. Ζεστές νότες καυτής άμμου και μονόι, που μας ταξιδεύουν στην ξεγνοιασιά των καλοκαιρινών διακοπών. Αλλιώς: το προϊόν που έχω πάνω στο γραφείο μου και το οποίο ανανεώνω κάθε τόσο!

Παλέτα σκιών Nude Beach Palette της Tha Balm, αποκλειστικά στην Make Me Up, €38.50. Πόσες φορές έχεις επενδύσει σε μια παλέτα και δεν έχεις χρησιμοποιήσει πολλές από τις σκιές που έχεις βρει μέσα; Λοιπόν, αυτή η παλέτα δεν είναι έτσι! Εδώ θα βρεις 12 τέλειες γήινες αποχρώσεις με πλούσια απόδοση χρώματος που μπορούν να χρησιμοποιηθούν wet or dry. Bonus: το τέλειο όνομα!

Beach body lotion, Bobbi Brown, €47.50. Ποτέ άλλοτε κανένα άρωμα δεν απέδωσε την μυρωδιά της θάλασσας όσο αυτό εδώ! Θα το βρεις σε body lotion, άρωμα και λαδάκι.

 

Read More

And More