Can you guess? Ποια διάσημη κρύβεται πίσω από αυτή τη μάσκα;

Αυτές τις μέρες οι μισοί κουρεύονται μόνοι τους και οι άλλοι μισοί κάνουν μάσκες. Βεβαίως, υπάρχουν και οι multi tasking περιπτώσεις όπου κουρεύονται έχοντας μια sheet mask στο πρόσωπο ταυτόχρονα. Η συγκεκριμένη διάσημη που κρύβεται πίσω από αυτή τη μάσκα έχει αρκεστεί στο δεύτερο ή, καλύτερα, ούτε καν στο δεύτερο αφού εδώ δεν μιλάμε για μια sheet mask αλλά για μια DIY μάσκα που έκανε μόνη της.

Και όσο για την βασική ερώτηση, ποια κρύβεται δηλαδή πίσω από αυτή τη μάσκα, ένα hint που θα μπορούσαμε να δώσουμε πρόχειρα- πρόχειρα είναι πως η συγκεκριμένη κάνει τα 53 να μοιάζουν με… 33!

Πρόκειται, λοιπόν, για την Halle Berry η οποία έκανε αυτή την DIY μάσκα και, ευτυχώς για εμάς, έδωσε και την συνταγή. Κράτησε σημειώσεις: για να κάνεις αυτή τη μάσκα θα χρειαστεί να αναμείξεις πράσινο τσάι, κουρκουμά, χυμό λεμονιού και γιαούρτι. Και παρά το γεγονός ότι δεν ξέρουμε τις αναλογίες, ξέρουμε πως ο κουρκουμάς έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μειώνει τις κοκκινίλες ενώ το λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και έχει λευκαντικές ιδιότητες. Επίσης, το γιαούρτι έχει γαλακτικό οξύ που απολεπίζει απαλά ενώ το πράσινο τσάι είναι αντιβακτηριδιακό και προλαμβάνει τα σπυράκια.

Η Halle Berry είπε πως κάνει αυτή τη μάσκα για να τονώσει την φυσική λάμψη της επιδερμίδας της και εμείς αναρωτιόμαστε: σκέφτεσαι να την δοκιμάσεις;

 

Read More

And More