Cannes 2017: τα καλύτερα beauty looks από την πρώτη μέρα! Ψήφισε το αγαπημένο σου!

Το 70ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών ξεκίνησε και τις επόμενες 9 μέρες αυτή εδώ η στήλη θα βομβραδίζεται με πλούσιο beauty υλικό και άλλες τόσες ιδέες για μακιγιάζ και μαλλιά! Ωστόσο, η πρώτη μέρα των αφίξεων είναι πάντα αυτή που έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Και αν αυτές οι αφίξεις μεταφράζονται σε πολλές ιδέες για makeup και μαλλιά που μπορούμε να υιοθετήσουμε και οι ίδιες, ένας λόγος παραπάνω να ασχοληθούμε εκτενώς.

Να, λοιπόν, τα best beauty looks που συγκεντρώσαμε από την πρώτη μέρα. Δες, εμπνεύσου και οπωσδήποτε ψήφισε το αγαπημένο σου!

Bella Hadid

H Bella Hadid με cat eyes, τονισμένα ζυγωματικά, ροδαλά μάγουλα και αρκετό, φρέσκο όγκο στο ολοκαίνουργιο της καρέ.

Emily Ratajkowski

Σε αυτή της την εμφάνιση η Emrata μας φέρνει στο νου την Audrey Hepburn. Το look πλαισιώνεται από έντονες γυαλάδες στο σώμα, bronzing makeup και κουμπωτές αφέλειες για τις οποίες μπορείς να μάθεις τα πάντα εδώ!

Elle Fanning

H Elle Fanning τόνισε τα μάτια της με μια τραβηγμένη γραμμή eyeliner, έβαλε στα χείλη της ένα ροδαλό κραγιόν και χτένισε τα μαλλιά της σε top knot: ένα total ρομαντικό look που ταίριαζε τέλεια με την κατάλευκη επιδερμίδα της.

Sara Sampaio

Μια από τις top εμφανίσεις της πρώτης μέρας του φεστιβάλ των Καννών! Η Sara Sampaio με smudged μακιγιάζ ματιών και ένα τέλειο χαμηλό πιάσιμο με κυματισμούς που ενίσχυε την ρομαντική εικόνα της.

Monica Bellucci

Sexy και chic όπως πάντα, η Monica Belluci τόνισε τα μάτια της με μαύρη σκιά, φόρεσε το τέλειο pink- nude κραγιόν και χτένισε τα μαλλιά της με διάθεση προς τα έξω που μας θύμισε, μέχρι ένα σημείο- μήκος, την Farrah Fawcett.

Hailey Baldwin

Αν έχεις καρέ θα θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις αυτό το απόλυτο sleek χτένισμα της Hailey Baldwin. Αν πάλι δεν έχεις καρέ, θα μπεις στον πειρασμό να τα κόψεις μετά και από αυτή την εμφάνιση της Hailey Baldwin που σέταρε τα μαλλιά της με χρυσή σκιά στα μάτια και τέλεια καλοσχηματισμένα και σκούρα φρύδια.

Lily Rose Depp

H Lily Rose Depp, η μούσα του οίκου Chanel, με το τέλειο french look που συνδυάζει nude χείλη και μαύρο περίγραμμα στα μάτια!

Uma Thurman

H Uma Thurman με sleek bob και τέλειο χρώμα υγείας στα μάγουλα και τα χείλη της.

Naomi Harris

H Naomi Harri δανείστηκε με τον τέλειο τρόπο τις παστέλ αποχρώσεις του φορέματός της και για τα χείλη της. Και υπάρχει και αυτή η τέλεια λεπτομέρεια από το touch του highlighter ακριβώς στο V των χειλιών!

Jessica Chastain

H Jessisa Chastain χτένισε τα μαλλιά της σε κυματισμούς, έβαλε στα χείλη της ένα φούξια κραγιόν και φώτισε τις εξωτερικές γωνίες των ματιών της με μια γαλάζια- γκρι σκιά.

Julianne Moore

Χαμηλό σινιόν, καλοσχηματισμένα φρύδια και τονισμένα μάγουλα με τον πιο φρέσκο τρόπο που είναι πιθανότατα ένα κρεμώδες ρουζ απλωμένο και τέλεια σβησμένο σε αυτό το σημείο για την Jessica Chastain.

Read More

And More