10+1 φορές που ζηλέψαμε τα μαλλιά της Carrie Bradshaw στο Sex and the City

Photo: @HBO

Το Sex and the City επιστρέφει δυναμικά και για όλες εμάς που έχουμε δει 32 φορές το κάθε επεισόδιο από την κάθε σεζόν καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι huge είδηση! Δυστυχώς, η Samantha θα μας λείψει πολύ (οι σχέσεις της Kim Catrrall με την Sarah Jessica Parker αποδείχτηκε ότι ήταν πολύ κακές για να συνεχίσουν μαζί), ευτυχώς, όμως, βρίσκουμε παρηγοριά στις υπόλοιπες τρεις και ειδικότερα την Carrie Bradshaw

Η πρωταγωνίστρια του Sex and the City τα προηγούμενα χρόνια μας είχε δώσει αστείρευτη έμπνευση για τα beauty looks μας και ανυπομονούμε για όλα τα νέα looks με τα οποία θα μας τροφοδοτήσεις, στιλιστικά αλλά και σε επίπεδο beauty. Γιατί η Carrie Bradshaw δεν ήταν μόνο style αλλά και hair chameleon και παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει εκείνες τις δέκα φορές που ζηλέψαμε περισσότερο τα μαλλιά της!

Σεζόν 1- επεισόδιο 12

Στην πρώτη σεζόν του Sex and the City η Carrie Bradsaw είχε ξανθά μαλλιά με υπέροχες ανταύγειες και πολύ, πολύ σγουρά. Στην πρώτη, επίσης, σεζόν, φαινόταν πως αυτά ήταν τα signature μαλλιά της αφού τότε δεν φαινόταν να πειραματίζεται ιδιαίτερα με χτενίσματα, κουρέματα και χρώμα. Τα πράγματα εξελίχθηκαν διαφορετικά (και μας άρεσε πολύ!). Όπως, επίσης, μας άρεσε οποιαδήποτε σκηνή μοιραζόταν με τον Mr Big!

Σεζόν 2- επεισόδιο 11

Είναι το επεισόδιο στο οποίο η Carrie επιχειρεί να αφήσει δήθεν τυχαία κάποια πράγματα στο σπίτι του Mr Big με μεγάλη… αποτυχία. Αντίθετα, τα μαλλιά της είναι πολύ επιτυχημένα, ειδικά στη σκηνή που είναι μακριά, ολόισια και πιασμένα σε μια πλάγια χαμηλή κοτσίδα. Hair goals ακόμη και σήμερα!

Σεζόν 3- επεισόδιο 1

Ποια θυμάται το φλερτ της Carrie Bradsaw με τον πολιτικό Bill Kelley; Ούτε εμείς! Αυτό που θυμόμαστε σίγουρα είναι αυτό το messy top knot της με τις φύτρες που μας απέδειξε ότι αν θέλεις να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά ή αν θέλεις να κάνεις οποιοδήποτε χτένισμα δεν χρειάζεται πρώτα να τα ισιώσεις! Η Carrie Bradsaw ήταν αυτή που απελευθέρωσε τις μπούκλες πολύ πριν ο όρος individuality καθιερωθεί στον κόσμο της μόδας!

Σεζόν 3- επεισόδιο 8

Οι μπούκλες της Carrie Bradsaw μεταμορφώνονταν σε κάθε επεισόδιο. Άλλοτε ήταν απόλυτα effortless σαν να είχε λουστεί και να είχε αφήσει τα μαλλιά της να στεγνώσουν φυσικά και άλλοτε ήταν κάπως πιο στιλιζαρισμένες σαν να τις είχε κάνει με ένα φαρδύ ψαλίδι για μπούκλες. Εδώ ένα από τα πολύ αγαπημένα μας hair looks με μπούκλες τραβηγμένες προς τα πίσω. 

Σεζόν 4- επεισόδιο 7

Μαθήματα effortless Parisian στιλ πολύ πριν η Carrie μετακομίσει στο Παρίσι! Τα μαλλιά της είναι απόλυτα φυσικά και όσο για το χρώμα τους, είναι αυτό το ξανθό που όλες θέλουμε να έχουμε!

Σεζόν 4- επεισόδιο 15

Ίσως να θυμόμασταν λίγο καλύτερα ή να συγκινούμασταν περισσότερο στην σκηνή που ο Aidan και η Carrie χωρίζουν αν τα μαλλιά της δεν ήταν τόσο συγκλονιστικά ώστε να μας τραβήξουν όλη την προσοχή! Όπως και έγινε! Σε κάθε περίπτωση, για το φρεσκάρισμα της μνήμης η ατάκα με την οποία τελείωσε η σχέση τους ήταν αυτή του Aidan όταν της είπε: “Αν δεν είσαι έτοιμη να με παντρευτείς τώρα, δεν θα είσαι ποτέ!”. Πάντως, εμείς ήμασταν group Big οπότε αυτό το γεγονός δεν μας στενοχώρησε ιδιαίτερα!

Σεζόν 4- επεισόδιο 17

Μετά από κάθε μεγάλο χωρισμό υπάρχει το λεγόμενο heart- break haircut και φυσικά το ίδιο έκανε και η Sarah Jessica Parker η οποία αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της. Η σκηνή που πιάνει δουλειά στην Vogue είναι η μεγαλύτερη στιγμή στην… beauty καριέρα της αφού αυτά εδώ τα μαλλιά είναι iconic και φέρνοντάς τα στη μνήμη μας θέλουμε να τα δείξουμε στον κομμωτή μας την ίδια στιγμή. Θέλουμε αυτά τα μαλλιά!

Σεζόν 5- επεισόδιο 2

Στην πέμπτη σεζόν του Sex and the City η Carrie Bradsaw εξακολουθεί να έχει καρέ μαλλιά και μας δίνει ανεξάντλητο inspo για το πώς μπορούμε να χτενίσουμε τα καρέ μαλλιά. Οι τρόποι αποδεικνύονται πολλοί και εξίσου πολλές γυναίκες τρέχουν για να κλείσουν ραντεβού στο κομμωτήριο. Αυτό εδώ το σετάρισμα του καρέ της με τον μπερέ μας αρέσει πάρα πολύ!    

Σεσόν 6Α- επεισόδιο 6

 Αν και όταν σκεφτόμαστε την Carrie Bradsaw το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι… σγουρά, μακριά μαλλιά, η ίδια έχει περάσει φάση που τα μαλλιά της και πιο κοντά ήταν αλλά και ίσια. Όπως αυτή εδώ από την περίοδο που της άρεσε να βάζει τσιμπιδάκια στα μαλλιά!

Σεζόν 6Β- επεισόδιο 7

Η σκηνή που η Carrie Bradshaw μετακομίζει στο Παρίσι για χάρη του Ρώσου. Τα μαλλιά της είναι πλέον καστανά σκούρα με κάποια λίγα highlights ή, σωστότερα, αυτό που θα περιγράφαμε ως bronde (brunette+ blonde) και οι μπούκλες της έχουν το τέλειο σχήμα!

Σεζόν 6Β- επεισόδιο 8

Θα είμαστε ειλικρινείς! Δεν βάλαμε τόσο αυτή τη στιγμή σε αυτό το θέμα για τα μαλλιά της Carrie Bradsaw (αν και είναι υπέροχα!) όσο για το γεγονός ότι αυτή είναι η πιο αγαπημένη μας στιγμή. O Mr Big και η Carrie στο Παρίσι! Τι πιο ρομαντικό;

Αλήθεια, εσένα ποια ήταν η πιο αγαπημένη σου hair moment στιγμή από την Carrie σε όλες τις σεζόν; 

 

Read More

And More