5 φορές που οι διάσημες πόζαραν με τις μαμάδες τους πρόσφατα (και τα beauty μυστικά που έχουν μάθει)

Like mother, like duaghter! Ναι, η ομορφιά έχει να κάνει με την σωστή φροντίδα της επιδερμίδας αλλά αυτό είναι ένα μόνο μέρος. Γιατί, στην πραγματικότητα, η ομορφιά είναι θέμα DNA και αν χρειάζεσαι απόδειξη, οι φωτογραφίες που θα βρεις συγκεντρωμένες παρακάτω το αποδεικνύουν περίτρανα!

Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, βλέπουμε τις διάσημες κόρες να ποζάρουν με τις μαμάδες τους (την τελευταία εβδομάδα το είδαμε να επαναλαμβάνεται τρεις φορές) και αυτό το θέμα, λοιπόν, ήταν κάπως αναπόφευκτο! Πώς είναι, λοιπόν, οι μαμάδες των διασήμων και τι beauty μαθήματα έχουν δώσει στις κόρες τους; 

Jennifer Lopez

Την 1η Ιανουαρίου 2021 η Jennifer Lopez λάνσαρε την σειρά καλλυντικών της, την JLO Beauty, η οποία έχει ένα βασικό συστατικό. Το ίδιο συστατικό ήταν και το μυστικό ομορφιάς της μητέρας της και να τι είχε πει σε σχετική συνέντευξή της στο Allure η ίδια: “Το βασικό συστατικό είναι ένα μυστικό που έχω από τη μαμά μου και τη θεία μου: είναι το ελαιόλαδο. Πρόκειται για ένα συστατικό από την φύση το οποίο δεν χρησιμοποιούμε αρκετά από τη μία, ενώ από την άλλη καμία μας δεν θέλει να μυρίζει σαν… σαλάτα! Το Olive Complex που περιέχουν τα καλλυντικά JLO Beauty είναι μια μοντέρνα εκδοχή που περιέχει σκουαλένιο, εκχύλισμα από φύλλα ελιάς αλλά και παρθένο ελαιόλαδο”, είπε η ίδια. Πέρα από το κοινό μυστικό ομορφιάς, πάντως, μαμά και κόρη έχουν και πολλά κοινά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο! Ναι, η ομορφιά είναι θέμα DNA!

Βίκυ Καγιά 

Την εβδομάδα που πέρασε η Βίκυ Καγιά ανέβασε στο instagram της φωτογραφίες με την μητέρα της, Αλεξάνδρα Καγιά γράφοντας από κάτω “Family” και βάζοντας τα hashtag #coverstory και #comingsoon πράγμα που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανόν να τις δούμε σε κάποιο εξώφυλλο περιοδικού. Η Βίκυ Καγιά με τη μητέρα της μοιάζουν πολύ, ενώ για την πρώτη η ομορφιά φαίνεται να πηγάζει από μέσα της. «Κάνω κάποια φυσικά πράγματα, τα οποία δουλεύουν καταπληκτικά. Νούμερο ένα, ο ύπνος. Είναι το φυσικό μπότοξ. Νούμερο δύο, παγωμένες κομπρέσες χαμομήλι σε όλο το πρόσωπο, ένα τεταρτάκι πριν κοιμηθούμε. Κάνει θαύματα. Νούμερο τρία, αντηλιακό χειμώνα καλοκαίρι. Και πολύ νερό! Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που έχω τόσο πολλές ευαισθησίες με το δέρμα μου μετά την περιπέτεια με το σταφυλόκοκκο, που δεν κάνω μάσκες, δεν πάω σε αισθητικούς. Μια κρέμα βάζω, νερό, σαπουνάκι και βάφομαι λίγο. Λίγο ρουζάκι, λίγη πούδρα, για να μη γυαλίζει η κρέμα και κραγιόν», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της στο In Style. Επίσης, πολύ πρόσφατα η Βίκυ Καγιά δημιούργησε την δική της πολυβιταμίνη, την Great που φροντίζει την γυναίκα να είναι υγιής, δυνατή και όμορφη. Για την συγκεκριμένη καμπάνια πόζαρε με τη μαμά της. 

Gigi Hadid

H Gigi Hadid και η αδερφή της Bella, είναι μοντέλα πρώτης γραμμής και το να ακολουθήσουν αυτό το επάγγελμα ήταν μονόδρομος. Όχι μόνο γιατί είναι πανέμορφες αλλά και γιατί η μητέρα τους, Yolanda Hadid ήταν και η ίδια μοντέλο. Η Gigi, η οποία έγινε και η ίδια πολύ πρόσφατα μαμά, έχει τεράστια αδυναμία στη μητέρα της, ωστόσο η συμβουλή ομορφιάς που της έχει δώσει η τελευταία, δεν ήταν η καλύτερη:  “Η μαμά μου μου έχει μάθει να βάζω οδοντόκρεμα πάνω στα σπυράκια μου για να τα ξηράνω κατά την διάρκεια της νύχτας. Αυτό κάνω, λοιπόν, όλη την ώρα. Δεν χρησιμοποιώ κάτι… fancy όταν βγάζω σπυράκι. Και επίσης δεν χρησιμοποιώ την ίδια οδοντόκρεμα για μεγάλο διάστημα γιατί βαριέμαι! Την μια φορά θα βάλω κανέλα και την άλλη κάτι άλλο. Είμαι δημιουργική!”.

Hailey Bieber 

Μερικές μέρες πριν η Hailey Bieber ανέβασε αυτή την υπέροχη φωτογραφία με την μητέρα της, κάτω από την οποία έγραψε: “Πόσο όμορφη είναι η μαμά μου! Καμπάνια για την νέα σειρά Ageless από την Bare Minerals η οποία στηρίζεται σε μια φυτική εκδοχή ρετινόλης που χρησιμοποιούμε και οι δύο!”. Φαίνεται, λοιπόν, ότι εκτός από το DNA, η Hailey Bieber έχει πάρει και τις… κρέμες από τη μητέρα της με την οποία μοιάζουν σαν δίδυμες, όπως έγραψαν εύστοχα πολλοί στα σχόλια κάτω από αυτή την φωτογραφία.  

Lila Moss 

Ένα άλλο διάσημο δίδυμο μαμάς- κόρης που προέρχεται επίσης από τον κόσμο του modeling είναι η Kate Moss και η κόρη της Lila Moss. Η δεύτερη άρχισε να ασχολείται με τον χώρο εδώ και περίπου ένα χρόνο και είναι το πρόσωπο του Marc Jacobs Beauty. Η συμβουλή που έχει πάρει κι εκείνη από την διάσημη μαμά της είναι κινείται στο ίδιο μοτίβο: “Η μαμά πάντα λέει less is more, να δείχνω φρέσκια και να μην χρησιμοποιώ bronzer! Συνήθως, λοιπόν, διατηρώ ένα πολύ απλό look. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να μην φοράς makeup συνέχεια έτσι ώστε όταν το φορέσεις ο ενθουσιασμός σου να είναι ειλικρινής και πραγματικός!”, είχε πει στο αμερικάνικο Glamour και πρόσθεσε πως πλένει πάντα το πρόσωπό της και ενυδατώνεται πριν πέσει για ύπνο, ενώ το αγαπημένο της προϊόν είναι το Beauty Elixir της Caudalie.

 

Read More

And More