So many looks, so little time!

7 beauty looks που μας έκλεψαν την καρδιά από το Φεστιβάλ Βενετίας!

Το Φεστιβάλ Βενετίας συνεχίζεται και φαίνεται ότι μέχρι το τέλος του θα έχουμε αντλήσει αστείρευτη έμπνευση για μακιγιάζ και μαλλιά που θα υιοθετήσουμε με την σειρά μας εν καιρώ. Μέσα στο Σαββατοκύριακο έκανα αρκετά screenshots με σκοπό α) να τα μοιραστώ μαζί σας μέσα από εδώ και β) να τα αντιγράψω (ok, κάποια από αυτά!).

Παρακάτω τα αγαπημένα μου!

Adele Exarchopoulos

Το μακιγιάζ της Ελληνίδας Adele Exarchopoulos έγινε από τον Έλληνα makeup artist, Γρηγόρη Πυρπύλη, που τα τελευταία χρόνια κάνει μεγάλη καριέρα στο Παρίσι. Το μακιγιάζ της εστίαζε στην λαμπερή και υγιή επιδερμίδα με κάποιες λεπτομέρειες στα μάτια και έμφαση στις εξωτερικές γωνιές ώστε να δημιουργήσει ένα πιο edgy αποτέλεσμα. Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για το μακιγιάζ έφεραν την υπογραφή του οίκου Guerlain και, ευτυχώς για εμάς (!), ο Γρηγόρης Πυρπύλης ανέβασε ένα προς ένα όλα τα προϊόντα στο instagram του. Σημείωσε: η βάση έγινε με το Fond de teint l’essentiel 035w beige doré ενώ από πάνω έγινε ένα πέρασμα με την πούδρα les voilettes poudre libre clair. Το πρόσωπο απέκτησε τρισδιάστατη όψη με την terracotta matte moyen ενώ στα μάτια χρησιμοποιήθηκαν οι σκιές mad eyes contrast shadow duo warm brown / golden brown και η mad eyes mascara. Τα φρύδια τονίστηκαν με το mad eyes brow framer gel, το κραγιόν στα χείλη είναι το rouge G n03 satin και τέλος το makeup ολοκληρώθηκε με το parure gold mist.

Lyna Khoudri

Και το μακιγιάζ της Lyna Khoudri έγινε από τον αγαπημένο μας Γρηγόρη Πυρπύλη ο οποίος δημιούργησε ένα ένα υπέροχο μακιγιάζ με ματ χείλη και υπογραμμισμένα μάτια με μαύρο eyeliner και λευκό μολύβι στη ρίζα του κάτω βλεφάρου. Όσο για το κραγιόν που είναι αυτό το τέλειο ματ nude που όλες θα θέλαμε να έχουμε, είναι το rouge G n677 sheer shine του οίκου Guerlain.

Emma Marrone

Η λαμπερή επιδερμίδα είναι το μεγαλύτερο task στο μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια και ο οίκος Armani Beauty, ο μεγάλος χορηγός του Φεστιβάλ Βενετίας, έχει όλα τα μέσα για να το εξασφαλίσει στις επιδερμίδες μας. Σε αυτό το look μας αρέσει πολύ το contrast ανάμεσα στο σχεδόν διάφανο και λαμπερό πρόσωπο με τα ματ κόκκινα χείλη και όλο αυτό πλαισιωμένο τέλεια με το wet look στα μαλλιά.

Gabrielle Caunesil

Αυτή η υπέροχη επιδερμίδα, τρισδιάστατη επιδερμίδα είναι αποτέλεσμα της χρήσης- μίξης προϊόντων Armani Beauty. Για την βάση χρησιμοποιήθηκε το Luminous Silk Concealer στην απόχρωση 5.25, το Luminous Silk Foundation επίσης στον ίδιο τόνο, το Neo Nude A-Contour στην απόχρωση 21, το ρουζ Neo Nude A Blush no53 και το Neo Nude A-Highlight #10.

Greta Ferro

Αυτή η φωτογραφία θα κάνει όσες έχουν σγουρά μαλλιά να κόψουν αφέλειες. Όσο για το μακιγιάζ, τα μάτια είναι αυτά που γίνονται το κέντρο της προσοχής χάρη στο Smooth Silk Eye Pencil #12, το Eye Tint #9 και το Kill Stellar #6, όλα Diorgio Armani.

Ludovica Bizzaglia

Η φωτεινή και κατακόκκινη εξαίρεση στο Φεστιβάλ Βενετίας ανάμεσα σε όλα αυτά τα nude χείλη ήταν αυτό εδώ το makeup! Κόκκινο ματ κραγιόν και super sleek ponytail: ένα combo που μας αρέσει πολύ!

Matilde Gioli

Χαμηλό sleek σινιόν με αυστηρή χωρίστρα στη μέση, μάτια υπογραμμισμένα με μαύρο μολύβι και glossy nude χείλη.

Photo: Getty

 

Read More

And More