8 skincare tips στα οποία ορκίζεται η Hailey Bieber για την πρωινή της ρουτίνα (κι έχει αυτή την επιδερμίδα)

Τη στιγμή που εμείς εδώ πληκτρολογούμε αυτές τις γραμμές (από τα γραφεία της Αθήνας με αγάπη) η Hailey και ο Justin Bieber απολαμβάνουν τις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά. Η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε πολύ να είμαστε στη θέση τους αλλά μιας και δεν μπορούμε αποφασίσαμε να κάνουμε… όσα μπορούμε. Πιο συγκεκριμένα, αποφασίσαμε να εστιάσουμε στο skincare της Hailey Bieber, να θυμηθούμε τα μυστικά ομορφιάς της τα οποία μας έχει αποκαλύψει κατά καιρούς (κυρίως μέσα από το κανάλι της στο youtube) και να τα βάλουμε και στην δική μας καθημερινότητα. Έτσι, εμείς και οι Biebers θα έχουμε κάτι κοινό! 

1.Η ενυδατική μάσκα είναι το πρώτο βήμα στο πρωινό της skincare routine (πριν καν πλύνει το πρόσωπό της)!

Μπορεί να μην είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου, αλλά κάποια πρωινά μέσα στην εβδομάδα της Hailey Bieber ξεκινούν με ενυδατική μάσκα. “Δεν είναι κάτι που θα έκανα σε καθημερινή βάση, προφανώς, αλλά τις μέρες που θέλω λίγη περισσότερη λάμψη στην επιδερμίδα μου ξεκινώ με μια ωραία ενυδατική, καλμαντική μάσκα”, λέει σε ένα βίντεο στο οποίο μας αποκαλύπτει την πρωινή της ρουτίνα ενώ απλώνει τη μάσκα της Biologique Recherche. 

2.Φοράει ενυδατικά patches ματιών πάνω από την ενυδατική μάσκα προσώπου 

Όπως φαίνεται, μια μάσκα ίσον… καμία μάσκα! Ένα άλλο trick που ακολουθεί όταν θέλει να βοηθήσει το βλέμμα της να ξυπνήσει είναι αυτά τα χρυσά patches ματιών τα οποία τοποθετεί πάνω από την ενυδατική της μάσκα για να ζωντανέψει την περιοχή ακόμη περισσότερο. Όπως εξηγεί στο βίντεο αφήνει και τις δύο μάσκες για περίπου 10 λεπτά και αυτά τα χρυσά patches που φοράει εδώ είναι τα Wander Beauty Baggage Claim Eye Masks τα οποία δυστυχώς δεν υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά μπορείς πάντα να τα παραγγείλεις online!

3.Λατρεύει τα εργαλεία μασάζ για το πρόσωπο!

Εκείνα τα πρωινά που έχει ξυπνήσει με πρησμένα μάτια της αρέσει να χρησιμοποιεί το παραπάνω δονούμενο εργαλείο μασάζ για τα μάτια (κοστίζει 60 δολάρια και το εντοπίσαμε εδώ) για περίπου ένα λεπτό σε κάθε μάτι. “Λατρεύω τα εργαλεία για το πρόσωπο. Έχω εμμονή με αυτά! Δώσε μου όποιο εργαλείο για το πρόσωπο θες. Θα δοκιμάσω τα πάντα”, λέει στο ίδιο βίντεο!

4. Τα πεπτίδια είναι το πιο αγαπημένο της δραστικό συστατικό!

Πλέον όλες μας είμαστε ενημερωμένες για τα δραστικά συστατικά και λίγο- πολύ ξέρουμε τι κάνει το καθένα. Το πιο αγαπημένο συστατικό, λοιπόν, για την κυρία Bieber είναι τα πεπτίδια και της αρέσει να απλώνει ως πρώτο βήμα στο πρωινό της skincare routine και πάντα σε νωπή επιδερμίδα ένα serum πεπτιδίων. “Πιστεύω ότι είναι ένα από τα καλύτερα δραστικά συστατικά που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς και είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου!”. Όσο για το τι κάνουν τα πεπτίδια, μπορείς να διαβάσεις τα πάντα εδώ!

5.Θεωρεί την ενυδατική προαιρετική 

Μετά το serum πεπτιδίων προτιμά να απλώνει στην επιδερμίδα της αντηλιακή και να κάνει skip την ενυδατική. Σε αυτό είμαστε μαζί της! Είναι σημαντικό να μάθεις να ακούς και να διαβάζεις τις ανάγκες της επιδερμίδας σου και αν κάποιες φορές νιώθεις ότι παραείναι λιπαρή ή ότι η θερμοκρασία είναι τόσο υψηλή ώστε η επιδερμίδα σου δεν μπορεί να το αντέξει μπορείς να απλώσεις απευθείας την αντηλιακή σου. 

6.Κι άλλο εργαλείο μασάζ (και αυτό το έχει κάνει δώρο σε πολλούς φίλους της)!

Φαντάσου να είσαι κολλητή της Hailey Bieber! Θα σε παίρνει μαζί της στα ταξίδια της και θα σου κάνει τα πιο τέλεια skincare δώρα όπως αυτή εδώ η συσκευή μασάζ για το πρόσωπο που είναι το πλέον αγαπημένο της gadget από την skincare guru των celebrities, Shani Darden. “Πραγματικά λατρεύω αυτή τη συσκευή μασάζ! Τη χάρισα σε πολλούς φίλους μου αυτά τα Χριστούγεννα γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ ωραίο να την δοκιμάσουν”. Όσο για τη συσκευή μασάζ, κοστίζει 400 δολάρια (yeap!) και μπορείς να την βρεις εδώ

7.Φοράει αντηλιακό προσώπου ακόμη και μέσα στο σπίτι 

Φαίνεται πως η Hailey Bieber είναι πολύ διαβασμένη σε ότι έχει να κάνει με skincare και καθετί που κάνει ή λέει αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση. Και όπως κάθε διαβασμένη skincare addict έτσι κι εκείνη δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι της χωρίς αντηλιακή προσώπου: “Είμαι τεράστια οπαδός του SPF! Δεν βγαίνω από το σπίτι χωρίς αντηλιακή. Δεν πηγαίνω ποτέ στη δουλειά χωρίς αυτή. Ακόμη και όταν δουλεύω από το σπίτι, φοράω αντηλιακή γιατί οι ακτίνες UV περνάνε μέσα από τα παράθυρα!”. Όσο για το αγαπημένο της αντηλιακό είναι το Elta MD UV Daily το οποίο φοράει και στο λαιμό αλλά και στο κινητό βλέφαρο. 

 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Read More

And More