9 models’ Off-Duty hair looks που θα σε εμπνεύσουν στην επόμενή σου βόλτα

Στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς υπάρχει ένας όρος που είναι πολύ γνωστός. Πρόκειται για το off-duty model look και ο όρος αυτός περιγράφει το look που επιλέγουν τα μοντέλα όταν δεν εργάζονται. Σε όρους μόδας αυτό μεταφράζεται σε τζιν, λευκά T-shirt και signature γυαλιά ηλίου. Σε όρους ομορφιάς αυτό έχει να κάνει κυρίως με χτενίσματα τα οποία όσο πιο messy είναι τόσο πιο fresh και updated δείχνουν. 

Από τα μαλλιά που έχουν στεγνώσει φυσικά με τον αέρα μέχρι τα updos που έχουν σταθεροποιηθεί με κλάμερ, παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο διάσημα μοντέλα αλλά και τα χτενίσματα που επιλέγουν για να αντιγράψεις!

Kate Moss

To bedhead hair look της Kate Moss είναι χαρακτηριστικό της και είναι κάτι που δεν αποχωρίζεται ποτέ: είτε στις επίσημες εμφανίσεις της είτε στις χαλαρές της βόλτες στο δρόμο. 

Karlie Kloss

Το κλάμερ ή/και claw clip έχει γίνει το αγαπημένο hair accessory πολλών μοντέλων και της Karlie Kloss. Ένα key tip είναι να επιλέξεις το μέγεθος βάσει του όγκου και του μήκους των μαλλιών σου και αν θέλεις το πιάσιμο της Karlie Kloss να κάνεις πρώτα ένα twist στριφογυρίζοντας το μήκος της κοτσίδας. 

Irina Shayk 

Boxer braids για την Irina Shayk και το αποτέλεσμα μας αρέσει πολύ! Plus: πρόκειται για ένα πολύ πρακτικό χτένισμα αφού θα απομακρύνει τα μαλλιά από το πρόσωπό σου και σε συνδυασμό με τη μάσκα θα νιώθεις πως αναπνέεις ελεύθερα. 

Kendall Jenner

Η χαμηλή κοτσίδα είναι all time classic επιλογή και την αγαπά και η Kendall Jenner. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου μια σφιχτή κοτσίδα με ένα λαστιχάκια και να κάνεις είτε χωρίστρα στη μέση είτε να τα τραβήξεις όλα πίσω. 

Hailey Bieber

Messy σινιόν πιασμένο με κλάμερ και για την Hailey Bieber. Αν έχεις φράντζες αυτό το χτένισμα θα γράψει ακόμη πιο όμορφο. 

Kaia Gerber

Η Kaia Gerber με διπλές πλεξίδες στους δρόμους της πόλης. Μας αρέσει πολύ!

Gigi Hadid

Humble ponytail για την Gigi Hadid που αγαπά τα scrunchie. Αν έχεις μακριά και με όγκο μαλλιά αυτή είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις!

Bella Hadid 

NEW YORK, NEW YORK – JUNE 05: Bella Hadid is seen in Greenwich Village on June 05, 2021 in New York City. (Photo by Gotham/GC Images)

Anja Rubik 

Το τέλειο french bob της Anja Rubik δεν χρειάζεται και πολλά! Λίγο dry shampoo στις ρίζες σε φυσικά στεγνωμένα μαλλιά και το αποτέλεσμα είναι από μόνο του πολύ stylish!

Read More

And More