Andie MacDowell: γιατί ο George Clooney κι όχι κι εκείνη; Πώς πήρε την απόφαση να αφήσει τα μαλλιά της γκρι!

Ας είμαστε ειλικρινείς: βλέπουμε έναν άντρα με γκρι μαλλιά και αυτομάτως τον θεωρούμε γοητευτικό. Και την ίδια στιγμή βλέπουμε μια γυναίκα με γκρι μαλλιά και αναρωτιόμαστε γιατί αμέλησε το ραντεβού της με τον κομμωτή. Ευτυχώς, όμως, τις τελευταίες εβδομάδες αυτό το beauty κατεστημένο τείνει να αλλάξει και το οφείλουμε σε μεγάλο μέρος στην Andie MacDowell που… τόλμησε να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών με τα φυσικά της μαλλιά (αντίστοιχα, ο George Clooney θα ήταν απλώς ο γοητευτικός George Clooney!). 

Πώς, όμως, η ίδια πήρε την απόφαση για αυτό το βήμα; Η… επαναστάτρια Andie MacDowell μίλησε στην βρετανική Vogue και εξήγησε τι ήταν αυτό που την έκανε να περάσει από τη θεωρία στην πράξη!

“Στην αρχή της καραντίνας τα μαλλιά μου άρχισαν να μακραίνουν και οι ρίζες μου να φαίνονται εντονότερες. Τα παιδιά μου, κάθε φορά που με έβλεπαν έτσι μου έλεγαν ότι δείχνω τέλεια με τα γκρίζα μου μαλλιά. Όταν δε έπιανα τα μαλλιά μου ψηλά σε ένα bun το μόνο που έβλεπες ήταν μια απόχρωση σαν το αλατοπίπερο, η οποία είναι η φυσική μου απόχρωση, αυτό που είμαι τώρα. Μου αρέσει να συγκρίνω τον εαυτό μου με τον George Clooney γιατί… γιατί όχι; Έλεγα στον εαυτό μου εδώ και καιρό ότι πρέπει να προχωρήσω και να κάνω αυτή την αλλαγή τώρα γιατί, στο κάτω- κάτω, αυτή είμαι τώρα! Κατά την διάρκεια του lockdown, είχα πολύ χρόνο στην διάθεσή μου για έρευνα και σχεδόν απέκτησα εμμονή με τον Jack Martin ο οποίος κάνει τα μαλλιά της Jane Fonda (μπορείς να τον ακολουθήσεις εδώ). Μοιράστηκα φωτογραφίες της δουλειάς του με τον κόσμο και τους είπα “Λοιπόν, σκέφτομαι να κάνω αυτό! Ποια η γνώμη σας;”. Οι manager μου δεν ήθελαν καθόλου και μου έλεγαν ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Από την άλλη, εγώ τους έλεγα “Ξέρετε, πιστεύω ότι κάνετε λάθος!”. 

Φυσικά, όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις… You know when you know και οι manager φυσικά και ήταν λάθος. Πώς αισθάνεται, λοιπόν, πλέον η Andie MacDowell με αυτή την αλλαγή; “Δεν έχω νιώσει ποτέ πιο δυνατή! Νιώθω περισσότερο ειλικρινής. Νιώθω ότι δεν υποκρίνομαι και είμαι πολύ άνετη!”. 

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι οι beauty επιλογές μας δεν είναι απλώς… beauty επιλογές! Είναι προέκταση του πώς αισθανόμαστε και αν αισθάνεσαι πως θέλεις να αναδείξεις τη φυσική ομορφιά σου, απλώς καν’το! 

 

Read More

And More