Angelina Jolie: Η απόχρωση στα μαλλιά της συνδυάζει αριστουργηματικά το ξανθό με το καστανό

Η Angelina Jolie κρατά πάντα χαμηλούς τόνους όσον αφορά στο beauty look της. Παραμένει σταθερή στο φυσικό μακιγιάζ ενώ τα μαλλιά της, αν εξαιρέσουμε τις μεγάλες αλλαγές που έκανε για χάρη των ρόλων της, είναι επίσης minimal. 

Photo by MEGA/GC Images

Τον τελευταίο καιρό όμως που οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι πιο συχνές οι experts παρατήρησαν το τέλειο shadow hair look που έχει υιοθετήσει. Έχει να κάνει με το χρώμα στα μαλλιά της που κινείται ανάμεσα στο ξανθό και καστανό με ένα αριστουργηματικό τρόπο. Οι δύο τόνοι συνδυάζονται με τον πιο διακριτικό τρόπο και “μπερδεύονται” ήσυχα και ανεπιτήδευτα. Η βάση είναι καστανή ενώ τα caramel highligts μοιάζουν με σκιές και από αυτό ακριβώς προέρχεται η ονομασία του. 

To πετυχαίνουν οι haircolorists με την τεχνική του balayage με τις ανταύγειες να είναι εξαιρετικά λεπτές ενώ αν χρειαστεί ο expert δημιουργεί μερικές σε καστανή απόχρωση ώστε να μειωθεί ακόμη περισσότερο η ένταση που δημιουργείται από την χρωματική αντίθεση. To αποτέλεσμα θυμίζει το χρώμα που δημιουργεί ο ήλιος στα μαλλιά, το ξάνοιγμα δηλαδή που όλες επιθυμούμε. 

Κεντρική Photo by Gotham/GC Images

Read More

And More