Anne Hathaway: Με ένα ακόμη faux pixie – μικρό έργο τέχνης

Τον τελευταίο καιρό η Anne Hathaway είναι γεμάτη εκπλήξεις μιας και υιοθετεί ανατρεπτικά beauty looks που γίνονται viral. Και απ’ ότι φαίνεται οι hairstylists θέλουν να την πείσουν να κόψει τα μαλλιά της μιας και δημιουργούν τα ωραιότερα faux pixies που πράγματι της ταιριάζουν πολύ. 

Όλα ξεκίνησαν από την φωτογράφιση στο VF που μπορείς να δεις εδώ με τον celebrity hairstylist Orlando Pita, να δημιουργεί ένα pompadour style με λεία τα πλαϊνά μέρη και όγκο στην κορυφή. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη V Magazine (@vmagazine)

Και τώρα, η Hathaway εμφανίζεται στο εξώφυλλο του V Magazine με ένα ανδρόγυνο, συγκλονιστικό look και τα μαλλιά της στην ίδια φιλοσοφία. Η βαθιά χωρίστρα στην άκρη, η έντονη γυαλάδα που θυμίζει την old school μπριγιαντίνη και η ανασηκωμένη φράντζα παραπέμπουν σε φιγούρες βγαλμένες από ασπρόμαυρες ταινίες του Hollywood. Η ίδια άλλωστε στην συνέντευξη που παραχώρησε στο νέο τεύχος του εμβληματικού περιοδικού μίλησε για τις απόψεις της όσον αφορά στη μόδα αλλά και πόσο της αρέσει να προσεγγίζει το ανδρικό ντύσιμο με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Και όπως βλέπει τα καταφέρνει αριστουργηματικά. 

 

Read More

And More