Ariana Grande: Ετοιμάζει τον νέο της δίσκο που έχει να κάνει με το αγαπημένο της make up look

H Ariana Grande έκανε ένα μεγάλο διάλλειμα από τη δισκογραφία μιας και δεν έχει κυκλοφορήσει νέο τραγούδι εδώ και τρία χρόνια. Και τώρα ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα το οποίο συνδέει, παραδόξως με τη νέα αγαπημένη της συνήθεια στο μακιγιάζ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή γιατί το πιθανότερο είναι να μπερδεύτηκες. Η Ariana στις τελευταίες εμφανίσεις φοράει το κλασικό κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Είναι η νέα της εμμονή χωρίς να αφήνει στην άκρη το εμβληματικό της winged liner. 

Στο τελευταίο story στο Instagram υπαινίσσεται ότι το θέμα του επερχόμενου δίσκου της έχει να κάνει με το συγκεκριμένο προϊόν της δικής της σειράς REM. Η Grande “ανέβασε” στα stories κόκκινα χείλη αλλά και το κραγιόν που χρησιμοποιεί καθώς και ένα σημείωμα που λέει “θα σας δω του χρόνου”. Οι περισσότεροι fans υπέθεσαν ότι πρόκειται για καμπάνια κάποιου νέου λανσαρίσματος του beauty brand της Grande. 

Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που θεωρούν ότι το νέο της τραγούδι ή και το album έχει τίτλο που έχει να κάνει με τα κόκκινα χείλη. Δεν μένει παρά να το ανακαλύψουμε.  

 

Read More

And More