BAFTAs 2023: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Τα 76α BAFTA Film Awards aka Βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου είναι γεγονός. Το κόκκινο χαλί στρώθηκε στο θρυλικό Royal Festival Hall του Λονδίνου και οι celebrities περπάτησαν πιο εντυπωσιακές από ποτέ υιοθετώντας απίθανα beauty looks που θα εμπνεύσουν. 

Από την super chic Kate Middleton μέχρι την γοητευτική Cate Blanchett είναι όλες τους εκθαμβωτικές. 

Reuters

Kate Middleton: Με τα μαλλιά της ελεύθερα στους ώμους και με απαλούς κυματισμούς που συνδύασε με soft smokey eye look πραγματοποίησε μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της. 

Reuters

Cate Blanchett: Τα μαλλιά της είναι πιασμένα στο αγαπημένο της ανάλαφρο updo ενώ το μακιγιάζ της ακολουθεί την τάση της επόμενης σεζόν που θέλεις τις ροδακινί αποχρώσεις να πρωταγωνιστούν.  

Reuters

Julianne Moore: Smokey eye σε γήινες αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα με το εμβληματικό χρώμα στα μαλλιά. 

Reuters

Lily James: Old Hollywood updo, winged liner και λαμπερή επιδερμίδα. Το απόλυτο beauty look για το κόκκινο χαλί.

Reuters

Florence Pugh: Το μεταμοντέρνο χτένισμα της θα συζητηθεί πολύ τις επόμενες ημέρες μιας και μοιάζει με γλυπτό. 

Splash

Sophie Turner: Οι curtain bangs που υιοθέτησε λίγο πριν την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί της ταιριάζουν πολύ. Συνδύασε το hairstyle με έντονο liner eye make up look. 

Reuters

Rosie Huntington-Whiteley: Με το εμβληματικό της sleek low bun και undelliner look που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες.

Reuters

Karla Simone Spence: Το floating liner σε κίτρινη απόχρωση σε συνδυασμό με την bubble ponytail και το εξεζητημένο πιάσιμο στην κορυφή δημιουργούν το πιο μοντέρνο look της βραδιάς. 

Splash

Ana de Armas: Το κόκκινο κραγιόν αναδεικνύει μοναδικά την ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και τα σκούρα μαλλιά της.

Reuters

Anya Taylor Joy: Πραγματοποίησε μία ακόμη θεαματική εμφάνιση. Τα μαλλιά της έχουν τους τέλειους κυματισμούς και όσο αφορά στο μακιγιάζ είναι matchy με την εντυπωσιακή δημιουργία που φορά. 

Reuters

Angela Bassett: Matchy και πάλι αυτή τη φορά στην απόχρωση της λεβάντας που αναδεικνύει το βλέμμα της. Τη συνδύασε με nude χείλη και ένταση στα ζυγωματικά. 

Read More

And More