Beach waves το φθινόπωρο: αυτό το μοντέλο έχει το τέλειο tip για να τα κάνεις σπίτι σου! Video!

Το καλοκαίρι όλα γίνονται πιο όμορφα: η επιδερμίδα μας μαυρίζει, ξεκουραζόμαστε και αυτό “γράφει” στο πρόσωπό μας και τα μαλλιά αποκτούν τα τέλεια beach waves όταν έχουν μόλις στεγνώσει μετά από μια βουτιά στη θάλασσα. 

Στην καρδιά του φθινοπώρου μπορείς να διατηρήσεις κάποια από τα παραπάνω και, αν όχι όλα, σίγουρα μπορείς να εξασφαλίσεις αυτούς τους τέλειους κυματισμούς. 

Το μοντέλο Nina Adgal που έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στο red carpet με αυτούς τους τέλειους κυματισμούς (όταν ακόμη υπήρχε red carpet), μόλις έδειξε σε ένα βίντεο που έκανε για την Vogue πώς πετυχαίνει η ίδια αυτό το αποτέλεσμα από την άνεση του σπιτιού της και χωρίς να καταβάλει ιδιαίτερη προσπάθεια. 

Η διαδικασία, λοιπόν, είναι απλή: η ίδια βάζει salt spray και πλέκει δύο πλεξίδες. Έπειτα, προχωρά στο μακιγιάζ και όταν το ολοκληρώσει λύνει τις πλεξίδες αυτές και το αποτέλεσμα είναι αυτό που θα δεις παρακάτω. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις αυτές τις  πλεξίδες πριν πέσεις για ύπνο, να τις αφήσεις όλο το βράδυ και να λύσεις το επόμενο πρωί. 

Read More

And More