Beauty alert! H Selena Gomez έγινε κατάξανθη!

Να κάτι που δεν περιμέναμε να συμβεί: η Selena Gomez να γίνει κατάξανθη! Και όμως, η αγαπημένη μας τραγουδίστρια και δημιουργός του beauty brand Rare Beauty ακολούθησε τα χνάρια της Billie Eilish και απέκτησε το τελειότερο bleached blonde χρώμα στα μαλλιά της το οποίο, από ότι φαίνεται, θα είναι και ο μεγαλύτερος νικητής σε ότι έχει να κάνει με το χρώμα των μαλλιών μας για καλοκαίρι!

Η ίδια ανέβασε το νέο χρώμα μαλλιών της στο λογαριασμό του Rare Beauty και έγραψε από κάτω “Νέο look!”. Το credit για την αλλαγή στο χρώμα πηγαίνει στις δύο επί χρόνια προσωπικές της hair stylists, Nikki Lee και Riawna Capri οι οποίες μίλησαν στο αμερικάνικο Marie Claire για την αλλαγή αυτή και είπαν τα εξής: “Βάφουμε τα μαλλιά της Selena για περισσότερο από μια δεκαετία. Συνήθως, η ίδια επιλέγει να έχει τα μαλλιά της φυσικά αλλά αυτή ήταν η στιγμή που ήθελε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή. Το συγκεκριμένο ξανθό είναι πολύ συγκεκριμένο και έχει δημιουργηθεί 100% για εκείνη με σκοπό να διατηρήσει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο ψυχρό και το θερμό που ταιριάζουν στον δικό της τόνο επιδερμίδας”. 

Βεβαίως, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Selena ξανθιά! Το 2017 στα American Music Awards σόκαρε τους πάντες όταν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με ένα πολύ ανοιχτό ξανθό. Βεβαίως, αυτή τη φορά το σοκ μας ήταν πολύ μικρότερο ίσως γιατί την έχουμε ξαναδεί ή ίσως γιατί αυτό το νέο της ξανθό μας αρέσει πολύ περισσότερο!

Τι λες;

Read More

And More