Beyonce: Αποκαλύπτει τη ρουτίνα περιποίησης μαλλιών απαντώντας σε εκείνους που θεωρούν ότι είναι κατεστραμμένα επειδή φορά περούκες

Η Beyonce λάνσαρε τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών. Δεν είναι τυχαίο, μιας και η μητέρας της είναι κομμώτρια και η star μεγάλωσε στο συγκεκριμένο περιβάλλον. Παράλληλα, εδώ και μερικές ημέρες υπάρχει μια έντονη φημολογία ότι στις τελευταίες της εμφανίσεις φοράει περούκες κι εκείνη φρόντισε να απαντήσει με ένα video. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Πιο συγκεκριμένα, η Beyonce δέχεται την περιποίηση από τον προσωπικό της hairstylist. “Ήταν μια τόσο ξεχωριστή εμπειρία βλέποντας όλες τις τελετουργίες σας στο #cecredwashday σε όλο το χρονολόγιό μου. Απλά έπρεπε να συμμετάσχω σε κάτι που είχα στα αρχεία. Διατηρώ εδώ και 25 χρόνια την ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά ενώ παράλληλα έχω πειραματιστεί πολύ και αυτό έπαιξε τεράστιο ρόλο στην δημιουργία των προϊόντων @cecred’s. Το πιο δύσκολο είναι να διατηρήσεις υγιή και δυνατά τα μαλλιά που αντιμετωπίζονται με χρώμα, αλλά το @cecred είναι εδώ. Όλα ποιοτικά, ΧΩΡΙΣ συντομεύσεις. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που συνέβαλε στην ανάπτυξη βραβευμένων προϊόντων” σχολιάζει στο πλάι. 

Η ίδια μάλιστα φρόντισε να απαντήσεις και στις φήμες για τη χρήση περούκας. “Υπάρχει στίγμα και μια παρανόηση ότι οι άνθρωποι που φορούν περούκες δεν έχουν μακριά και υγιή μαλλιά. Αυτό είναι μια βλακεία και επίσης δεν είναι δουλειά κανενός», λέει η Beyoncé. Και στη συνέχεια μοιράζεται το συγκεκριμένο video αποδεικνύοντας ξεκάθαρα ότι όχι μόνο έχει μακριά και υπέροχα μαλλιά αλλά είναι υγιή και πλούσια. 

Κεντρική photo: Reuters

 

Read More

And More