Beyonce: πώς την επηρέασε το γεγονός ότι μεγάλωσε στο κομμωτήριο της μητέρας της

Αν όπως εμείς έτσι κι εσύ είσαι ανάμεσα στις τεράστιες fan της queen Bey  θα ξέρεις σίγουρα κάθε λεπτομέρεια για την καριέρα της και τη ζωή της. Αυτό που ίσως, όμως, να σου είχε διαφύγει είναι το γεγονός πως η Beyoncé μεγάλωσε μέσα στο κομμωτήριο της μητέρας της, γεγονός που άσκησε μεγάλη επιρροή σε εκείνη. 

Η ίδια μίλησε στο αμερικάνικο Harper’s Bazaar (είναι στα τρία διαφορετικά εξώφυλλα του τεύχους Σεπτεμβρίου, εκθαμβωτική, όπως πάντα) και ιδού τι είπε. 

“Είδα από πρώτο χέρι πώς ένα κομμωτήριο μπορεί να λειτουργήσει ως άσυλο για τις γυναίκες”, είπε στην συνέντευξή της στην οποία θυμήθηκε και όλους αυτούς τους πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους που συναντούσε καθημερινά τότε. “Έβλεπα τη μητέρα μου να θεραπεύει όλες εκείνες τις γυναίκες που επισκέπτονταν το κομμωτήριό της, όχι μόνο κάνοντάς τες να δείχνουν και να αισθάνονται όμορφες αλλά με το να τους μιλάει, να τις ακούει, με το να συνδέεται μαζί τους. Επίσης, χάρη στο κομμωτήριο της μητέρας μου κατάλαβα από πολύ νωρίς πως οι έγχρωμες γυναίκες συνδεόμαστε με τα μαλλιά και την ομορφιά μας!”. 

Δυστυχώς, όμως, επισημαίνει η Beyoncé, η βιομηχανία της ομορφιάς έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά της μέχρι να καλύψει τις ανάγκες των έγχρωμων γυναικών και όχι μόνο από τεχνικής αλλά και από συναισθηματικής σκοπιάς. “Η βιομηχανία της ομορφιάς δεν καταλαβαίνει πάντα αυτά τα συναισθήματα και τις ακριβώς αισθανόμαστε. Θέλω να χτίσω μια κοινότητα όπου όλες οι γυναίκες από κάθε φυλή θα μπορούν να επικοινωνούν και να ανταλλάσσουν όλα αυτά τα μυστικά τους έτσι ώστε να μπορέσουμε κι εμείς να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε και να φροντίζουμε η μια την άλλη. Θέλω να δώσω στις γυναίκες λίγο χώρο να νιώσουν την δική τους δύναμη και να πουν τις ιστορίες τους. Αυτό είναι δύναμη!”. 

Λέτε η queen Bey να επιστρέψει σύντομα με νέα για το δικό της beauty brand; Αυτό υποψιαζόμαστε εμείς, τουλάχιστον, από τα λεγόμενά της!

 

Read More

And More