Billboard Music Awards: μακιγιάζ και μαλλιά που θέλουμε να αντιγράψουμε

Μετά από πολλούς μήνες εγκλεισμού, οποιαδήποτε εικόνα κουβαλά μαζί της κάτι από το glam που τόσο μας έχει λείψει, μας ξεσηκώνει! Λίγες ώρες πριν, λοιπόν, έγιναν τα Billboard Music Awards όπου είδαμε γενναίες δόσεις glam και πολύ εμπνευσμένες προτάσεις σε makeup και μαλλιά για τους τολμηρούς ή για τους λιγότερο τολμηρούς. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας…

Doja Cat

Μιλώντας για τολμηρά look η Doja Cat κέρδισε τις εντυπώσεις της βραδιάς χάρη στο φουτουριστικό της μπλε eyeliner από τον makeup artist Ernesto Casillas και αυτά τα milkmaid braids από τον hair stylist Jared Henderson ο οποίος δημιούργησε ένα πολύ glossy χτένισμα. 

Gabrielle Union 

Πλέον το έχουμε εμπεδώσει: κανένα μακιγιάζ δεν μπορεί να αναδειχθεί χωρίς το κατάλληλο skincare και η Gabrielle Union είναι η απόδειξη. Η προσωπική της makeup artist, Fiona Stiles προετοίμασε την επιδερμίδα της με το Dermaflash και απογείωσε τη λάμψη στην επιδερμίδα της χρησιμοποιώντας προϊόντα Armani Beauty. 

H.E.R.

Η τραγουδίστρια φόρεσε για μια ακόμη φορά τα signature μαύρα γυαλιά ηλίου της και τα σέταρε με ένα κατακόκκινο κραγιόν και αυτές τις στιλιζαρισμένες φύτρες που αποδεικνύονται τεράστια τάση αφού τις είδαμε σχεδόν σε κάθε διάσημη!

Alicia Keys 

H Alicia Keys άφησε τρία πράγματα να τραβήξουν την προσοχή: το υπέροχο, ροζ Valentino φόρεμά της, η αλαβάστρινη επιδερμίδα της και αυτές οι πλεξίδες που αναδείκνυαν ακόμη περισσότερα το πρόσωπό της και την εντατική δουλειά που έχει κάνει με το skincare!

Priyanka Chopra

 

Αν έπρεπε να περιγράψουμε με δυο λέξεις το συγκλονιστικό beauty look της Priyanka Chopra, αυτές θα ήταν soft glam! Η αγαπημένη ηθοποιός αφέθηκε στα χέρια της makeup artist Mary Phillips η οποία χρησιμοποίησε το μολύβι χειλιών Max Factor Colour Lip Liner στην απόχρωση Brown Nude με μια peachy nude απόχρωση στην επιφάνεια των χειλιών της ενώ για να τονίσει το ζωηρό χρώμα στα μάγουλά της επιστράτευσε το Crème Puff Blush στην απόχρωση Alluring Rose & Seductive Pink, επίσης από Max Factor. 

Ποιο από τα παραπάνω look σου άρεσε περισσότερο;

Read More

And More