Blake Lively: Το μανικιούρ της στο show του Michael Kors έχει την απόλυτη φθινοπωρινή απόχρωση και ένα twist που την απογειώνει

Η Blake Lively είναι μούσα του Michael Kors και δεν θα μπορούσε να λείπει από το show του στη Νέα Υόρκη. Και η αλήθεια είναι πως πραγματοποίησε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις με ολόσωμη τολμηρή χρυσή φόρμα. Όσον αφορά στο beauty look η προσωπική της hairstylist Jennifer Yepez κράτησε τις μπούκλες της star φυσικές και ανεπιτήδευτες.   

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Gerstein (@enamelle)

Ο make up artist Kristofer Buckle δημιούργησε ένα nude look με απαλές λάμψεις ενώ η nail artist Elle Gerstein έκανε την ανατροπή με ένα μανικιούρ εμπνευσμένο από τα 70’s και τις iconic τσάντες του Kors σε απόχρωση που κινείται ανάμεσα σ΄ εκείνη του κονιάκ και του δέρματος.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elle Gerstein (@enamelle)

Πιο συγκεκριμένα χρησιμοποίησε την υπέροχη signature απόχρωση των δημιουργιών του σχεδιαστή. Το twist όμως που απογείωσε το nail look είναι τα επίσης εμβληματικά τρουκς που τοποθέτησε στο περίγραμμα κάθε νυχιού. Πρόκειται για μία τέλεια ιδέα, ειδικά αν έχεις κοντά νύχια αλλά αγαπάς τα nail art designs.   

Κεντρική photo: Reuters

Read More

And More