Charlize Theron: Η αποστομωτική απάντηση σε όσους ισχυρίζονται πως έχει κάνει αποτυχημένες πλαστικές

Όχι πως μας χρωστάει και κάποια εξήγηση, αλλά η Charlize Theron αρνείται όλες εκείνες τις φήμες που την θέλουν να έχει κάνει πλαστική στο πρόσωπο, και μάλιστα αποτυχημένη.  Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Allure, η 48χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στο γήρας, και στο γεγονός πως άντρες και γυναίκες δεν αντιμετωπίζονται ισότιμα από το ευρύ κοινό όσον αφορά την εικόνα τους καθώς μεγαλώνουν. Παραδείγματος χάρη, ο George Clooney θεωρείται όλο και πιο γοητευτικός όσο περνούν τα χρόνια, ενώ οι γυναίκες έχουν μια συστολή απέναντι στην ηλικία τους, είτε την ενστερνίζονται πλήρως είτε προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν με ενέσεις, λίφτινγκ και κάθε άλλου είδους επεμβατικές κινήσεις.

«Το πρόσωπο μου αλλάζει και λατρεύω το γεγονός ότι αλλάζει και ωριμάζει», δήλωσε η Charlize Theron. «Παρ’ όλα αυτά, πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι έχω κάνει πλαστική προσώπου. Αναρωτιούνται τι έχω κάνει στο πρόσωπό μου. Κι εγώ απαντώ: “Σκ@@@ απλά μεγαλώνω! Δεν σημαίνει ότι έκανα αποτυχημένες πλαστικές. Αυτό είναι που συμβαίνει”», πρόσθεσε αφοπλιστικά η ηθοποιός.

Και συνεχίζει λέγοντας: «Πάντα είχα θέμα με το ότι οι άντρες μεγαλώνοντας αντιμετωπίζονται σαν το καλό κρασί που ωριμάζει, ενώ οι γυναίκες σαν λουλούδια που μαράθηκαν. Απεχθάνομαι αυτή την αντίληψη και θέλω να παλέψω εναντίον της, αλλά ακόμα πιστεύω ότι οι γυναίκες θέλουν να μεγαλώσουν με τον τρόπο που αισθάνονται ότι τους ταιριάζει. Νομίζω ότι χρειάζεται να έχουμε μεγαλύτερη κατανόηση για το πώς όλοι κάνουμε αυτό το ταξίδι».

Η ίδια διευκρίνισε στην ίδια συνέντευξη ότι δεν θα έμπαινε ξανά στην διαδικασία να κάνει δραματικές αλλαγές στην εμφάνισή της για έναν ρόλο. Και αυτό γιατί όσο περνούν τα χρόνια, δυσκολεύεται όλο και περισσότερο να επιστρέψει στην φόρμα της. «Αυτό που με εκνευρίζει πραγματικά είναι ότι κάνω ταινίες δράσης τώρα και αν απαιτείται να “πειράξω” την εμφάνισή μου, χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να επανέλθω, από όσο χρειαζόμουν στα 20 μου», λέει η Theron. «Περισσότερο από το πρόσωπό μου, θα ήθελα να είχα το 25χρονο σώμα μου, που δεν καταλάβαινε τίποτα, που μπορούσα να το πετάξω στον τοίχο και να μην πονέσει καθόλου. Τώρα αν δεν κάνω γυμναστική για 3 μέρες και επιστρέψω στο γυμναστήριο την τέταρτη, έπειτα δεν μπορώ να περπατήσω». Γελώντας, πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να καθίσω στην τουαλέτα».

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως η ηθοποιός είχε χρειαστεί να πάρει περίπου 20 κιλά προκειμένου να υποδυθεί την τη serial killer, Aileen Wuornos, στην ταινία Monster του 1999. Μάλιστα χάρη σε αυτή την ερμηνεία κέρδισε Όσκαρ ‘Α Γυναικείου Ρόλου. Τότε δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να επιστρέψει στο κανονικό βάρος της. Αρκετά χρόνια αργότερα ωστόσο, και συγκεκριμένα το 2018, χρειάστηκε να πάρει ξανά κιλά με σκοπό να ενσαρκώσει την Tully στην ομώνυμη ταινία. Το να βρει και πάλι την φόρμα της ήταν μια πραγματική πρόκληση για εκείνη.

«Θυμάμαι ότι προσπαθούσα επί έναν χρόνο να χάσω τα κιλά και πήρα τον γιατρό μου και του είπα “Νομίζω ότι πεθαίνω γιατί δεν μπορώ να χάσω αυτό το βάρος” κι εκείνος μου απάντησε: “Έχεις περάσει τα 40. Ηρέμησε. Ο μεταβολισμός σου δεν είναι όπως ήταν“», είπε χαρακτηριστικά η Charlize Theron. «Δεν θα κάνω ξανά ποτέ μία ταινία και να πω “Εντάξει, θα πάρω 40 κιλά. Δεν θα το κάνω ξανά, γιατί δεν μπορώ να τα χάσω», υπογράμμισε στη συνέχεια.

Κεντρική φωτογραφία: Elianto/Mondadori Portfolio via Getty Images

 

Read More

And More