Charlize Theron: Το beauty look στην τελευταία της εμφάνιση έχει δύο λεπτομέρειες που πρέπει να δεις

H Charlize Theron είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές και ταλαντούχες ηθοποιούς. Έχει ήδη ένα Oscar στην κατοχή της και σε κάθε της εμφάνιση καταφέρνει να συζητηθεί πολύ. Είναι από τις λίγες stars που τολμά να κάνει ανατρεπτικές αλλαγές στα μαλλιά της χωρίς να δείχνουν υπερβολικές ενώ όσον αφορά στο μακιγιάζ παραμένει σταθερή στις nude αποχρώσεις. 

Photo by Dia Dipasupil/Getty Images

Προσωπικός της hairstylist, τα τελευταία χρόνια είναι ο Adir Abergel. Εκείνος που έχει δημιουργήσει τα ωραιότερα pixie αλλά και το iconic καστανό της bob. Η Theron έχει επιστρέψει στο αγαπημένο της ξανθό και κρατά το τέλειο κοντό της bob. Στην τελευταία της εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, με αφορμή τα εγκαίνια της Breitling’s Meatpacking boutique ο hairstylist μάζεψε τα μαλλιά της σε μια μικροσκοπική αλογοουρά αφήνοντας μια κυματιστή τούφα στο πλάι. 

Photo by Dia Dipasupil/Getty Images

Και αυτή δεν είναι η μοναδική υπέροχη λεπτομέρεια στο beauty look της. Το μανικιούρ της είναι επίσης τέλειο αν και minimal. Για την ακρίβεια, κράτησε τη βάση nude, σε τέσσερα από τα νύχια της, σχηματίζοντας μια μικρή τελεία με μαύρο χρώμα το οποίο χρησιμοποίησε σε όλο το παράμεσο. Και ναι, είναι το απόλυτο inspo αν έχεις κοντά νύχια.    

 

Read More

And More