Chiara Ferragni: η απίστευτη μεταμόρφωσή της μέσα από 16 φωτογραφίες!

Μας ξέρεις! Η μεταμόρφωση των διασήμων είναι η αγαπημένη μας στήλη και αναζητάμε εκείνες τις μικρές ή μεγάλες αφορμές για να φέρουμε μια διάσημη εδώ και να θυμηθούμε πώς ήταν, πώς έγινε και πώς μεταμορφώθηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Η Chiara Ferragni, λοιπόν, μόλις μας έδωσε τον τελειότερο λόγο για αυτό εδώ το θέμα: μια από τις πιο πετυχημένες (αν όχι η ΠΙΟ) blogger μόλις ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της και αυτή είναι η τέλεια αφορμή για αυτό εδώ το θέμα.

Αυτό που θα διαπιστώσεις είναι ότι στα πρώτα της βήματα η Chiara Ferragni ήταν αρκετά διαφορετική από ότι είναι σήμερα κι επίσης, παντού και πάντα υπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης. Και η ίδια το εξέλιξε και το βελτίωσε όσο καμία!

2010

Η Chiara Ferragni ξεκίνησε το προσωπικό της blog το 2009. Το όνομα του blog ήταν The Blonde Salad γιατί είχε αυτή την έξυπνη προσέγγιση: στο blog της μπορούσες να βρεις τα πάντα: σαν τα υλικά μιας σαλάτας. Βεβαίως, πίσω στο 2009 δεν είχε ακόμη το τέλειο ξανθό που έχει αποκτήσει.

2012

Αν θέλεις να δεις την εξέλιξη που έχει κάνει κάποια στην beauty εικόνα της, αρκεί να εστιάσεις στα φρύδια της. Μπορεί στην παραπάνω εικόνα η Chiara Ferragni να έχει αρκετές ομοιότητες σε σχέση με σήμερα, αλλά τα φρύδια της δεν είχαν καμία σχέση με τα πλούσια και σκουρόχρωμα φρύδια που έχει τώρα και που όλες θα θέλαμε να έχουμε τώρα.

2014

Είναι μια περίοδος από την ζωή και την beauty εξέλιξη της Chiara Ferragni που δεν θυμόμαστε ιδιαίτερα. Και είναι αυτή εδώ όταν είχε σκουρύνει τα μαλλιά της, τα οποία είχαν αποκτήσει αυτό το πορτοκαλοκόκκινο χρώμα το οποίο σύντομα άλλαξε. Ευτυχώς!

2014

Ίδια χρονιά, ένα άλλο event και ένα άλλο χρώμα μαλλιών. Η Chiara Ferragni με ένα καστανό χρώμα στα μαλλιά τις, πιο ξανοιγμένες άκρες και… ίσως πιο λεπτά χείλη (?).

2015

Είναι η χρονιά που αυτό το χτένισμα είναι τεράστια τάση και φυσικά η Chiara Ferragni το υιοθετεί. Για όσους θυμούνται, το trend λέγεται hun και βγαίνει από τις λέξεις half+bun, δηλαδή μισό bun πιασμένο στην κορυφή του κεφαλιού. Εδώ η Chiara Ferragni στο show του οίκου Dior στο Παρίσι.

2015

Και πάλι στο fashion week του Παρισιού με rosy pink makeup και ένα μεγάλο καπέλο όχι για να καλύψει τα μαλλιά της, αλλά για να προσθέσει πόντους στιλ.

2017

Στην προ Covid εποχή τα shows γίνονταν παρουσία των μεγαλύτερων influencer ανά τον κόσμο. Η Chiara Ferragni είχε πάντα μια θέση στις first row. Εδώ λίγο πριν παρακολουθήσει το show του οίκου Chloe με fishtail braid ή, αλλιώς, χαλαρή πλεξίδα στο πλάι.

2017

Στο λανσάρισμα του Fenty X Puma φυσικά και η Chiara Ferragni ήταν εκεί με ένα πολύ… Fenty look: σκούρα glossy χείλη, γενναίες δόσεις μάσκαρα και αυτά τα διπλά space buns που ήταν πολύ cute.

2018

Μια από τις πιο αγαπημένες μας εμφανίσεις της Chiara Ferragni. Αν και δεν συνηθίζει να έχει τα μαλλιά της ολόισια και sleek, εδώ βλέπουμε μια εξαίρεση που της πηγαίνει πολύ!

2018

Αν έπρεπε να διαλέξουμε την πιο iconic στιγμή της αυτή θα ήταν ο γάμος της. Το τέλειο Dior νυφικό της και το effortless beauty look της με προϊόντα Lancome είχαν αυτό το άρτιο ή, καλύτερα, συγκλονιστικό αποτέλεσμα!

2019

Η Chiara Ferragni για πρώτη φορά με καρέ στις Κάννες. Από ότι αποδείχθηκε, όμως, αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά μιας και η Chiara εκείνη την βραδιά φορούσε περούκα.

2020

Στις αρχές του 2020 η Chiara Ferragni ήταν σε κάθε red carpet event και προφανώς τότε το ενδεχόμενο ενός lock down ήταν για όλους μας σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Εστιάζοντας, τώρα, στο beauty look της, αυτό αποτελούνταν από sleek ίσια μαλλιά που έκαναν contrast με τα σκούρα φρύδια της και ένα cherry glossy κραγιόν, κάτι στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει.

2020

Αυτή η εικόνα από το πάρτυ του Vanity Fair για τα Όσκαρ είναι ότι πιο κοντά έχουμε συνηθίσει στην Chiara Ferragni! Μακιγιάζ ελαφρώς bronze και στηριγμένο σε peachy τόνους και μαλλιά με αυτόν τον ατημέλητο κυματισμό στο τελείωμα.

2020

Στο show του οίκου Max Mara στις αρχές της χρονιάς η Chiara Ferragni επανέφερε ένα trend που αγαπούσαμε πολύ στα 90’s, αυτό με τα hair twists στην κορυφή του κεφαλιού.

2020

 

Ένα άλλο look που μας είναι πολύ οικείο όταν το βλέπουμε σε εκείνη είναι αυτό το χαλαρό updo. Αυτό και τα τέλεια, πυκνά και σκούρα φρύδια της!

2020

 

Σπάνια η Chiara Ferragni κάνει updo και αυτή είναι μια από τις σπάνιες φορές όπου την βλέπουμε με σινιόν και φράντζα στο πλάι, ένα 80’s καφέ κραγιόν με ελαφρώς πιο σκούρο περίγραμμα και αυτά τα πλούσια και πάντα ανοδικά χτενισμένα φρύδια.

 

Read More

And More