Chiara Ferragni: όλα τα χτενίσματα που επέλεξε κατά την επίσκεψή της στην Ελλάδα! Πάρε ιδέες!

Η Chiara Ferragni μόλις επέστρεψε στην Ιταλία μετά από τέσσερις μέρες στην Ελλάδα που μεταφράστηκαν σε κάμποσα χτενίσματα. Η Ιταλίδα blogger επισκέφτηκε την χώρα μας τις ημέρες που το θερμόμετρο είχε σκαρφαλώσει στους 40+ βαθμούς και επέλεξε μερικά πολύ ωραία hair looks για να συνοδεύσουν τις επαγγελματικές της εμφανίσεις αλλά και τις επισκέψεις της στα ελληνικά αξιοθέατα και φυσικά τις ελληνικές θάλασσες. 

Αυτά τα hair looks συγκεντρώσαμε παρακάτω για να πάρεις κι εσύ ιδέες, να αντιγράψεις ή απλώς να χαζέψεις απολαμβάνοντας τον καφέ σου!

1.Sleek bun

Είναι ένα χτένισμα που δεν είναι δύσκολο να το πετύχει κανείς ενώ σε διατηρεί stylish και δροσερή στον καύσωνα. Η Chiara Ferragni, λοιπόν, επέλεξε για μια από τις εξόδους της να χτενίσει τα μαλλιά της σε top knot και ιδού δύο μυστικά που πρέπει να κρατήσεις: πέρασε με gel για wet look της κορυφή του κεφαλιού και αφού πιάσεις σε ponytail ψέκασέ το με dry shampoo ώστε να εξασφαλίσεις όγκο. Κρέπαρε ελαφρώς, στριφογύρισε περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας και σταθεροποίησε με τσιμπιδάκια. 

2.Space buns

Μια άλλη μέρα, ένα άλλο stylish και πρακτικό χτένισμα για τον καύσωνα. Η Chiara Ferragni έκανε space buns για να απολαύσει τις βουτιές της στην ελληνική θάλασσα αλλά αυτά τα space buns έκρυβαν μια έκπληξη αφού σε μια άλλη λήψη αποκαλύπτεται πως είναι τέσσερα και όχι δύο όπως φαίνονταν αρχικά!

3.Baby braids

4.Beach waves

Beach waves και ελληνικό καλοκαίρι πάνε μαζί και αυτή ήταν η επιλογή της αγαπημένης μας Ιταλίδας για την εμφάνισή της στο event που στάθηκε η αφορμή να έρθει στην Ελλάδα. Ένα ψαλίδι για μπούκλες και ένα salt spray μετά θα σε βοηθήσουν να πετύχεις αυτό το αποτέλεσμα. 

5.Half up

Απλό, chic και υπέροχο! Το μισό πιάσιμο είναι μια ακόμη επιλογή. Μπορείς να το πετύχεις με κλάμερ ή με λαστιχάκι και για να δώσεις ένα extra twist να αφήσεις δύο πολύ λεπτές τούφες να πέφτουν στο πρόσωπό σου στο μπροστινό μέρος. 

6.Mini claw clips

Δύο μικροσκοπικά κλάμερ είναι η τέλεια λύση για να απομακρύνεις με στιλ τα μαλλιά σου από το πρόσωπό σου, ειδικά αν έχεις φράντζες που επιχειρείς να μακρύνεις. Bonus tip: δανείσου την απόχρωση του κλάμερ και για την σκιά σου. 

7.Γαλλική πλεξίδα

Last but not least: μια γαλλική πλεξίδα που ξεκινά από την κορυφή του κεφαλιού και καταλήγει στην άκρη είναι μια ακόμη επιλογή που μπορεί να σε πάει από την παραλία μέχρι τη βραδινή σου βόλτα. 

 

Read More

And More