Christy Turlington: πρωταγωνιστεί ξανά 32 χρόνια μετά στην καμπάνια του αρώματος CK. Αυτή τη φορά με το σύζυγό της!

Eternity σημαίνει αιωνιότητα και η νέα καμπάνια του οίκου Calvin Klein για το ομώνυμο άρωμα είναι η απόδειξη ότι μερικά πράγματα μπορούν να κρατήσουν… from here to eternity!

Η τελευταία καμπάνια Eternity του Calvin Klein προσεγγίζει την έννοια της αγάπης με την επιστροφή ενός εικονικού ζευγαριού, της ακτριβίστριας και μοντέλου, Christy Turlington Burns, που μαζί με τον σύζυγό της, σκηνοθέτη, συγγραφέα, παραγωγό και ηθοποιό Edward Burns, αποτελούν την ενσάρκωση του Eternity.

Η Christy Turlington Burns πρωταγωνίστησε στην πρώτη διαφημιστική καμπάνια του Eternity όταν έκανε το ντεμπούτο του το 1988 με τον Burns να την συντροφεύει αργότερα ως πρόσωπο του αρώματος. Το 2020, ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε τη διαχρονική και μοντέρνα ιστορία αγάπης τους με μια νέα καμπάνια που αποτυπώνει τις αυθόρμητες στιγμές χαράς που ζουν μαζί σε μία απομακρυσμένη παραλία.

Η σύνδεσή τους γίνεται πιο έντονη μέσα από κλεμμένες στιγμές αισθησιασμού και οικειότητας. Η τηλεοπτική καμπάνια, από τον Matt Lambert, είναι ένας συνδυασμός παραδοσιακών ασπρόμαυρων και έγχρωμων φωτογραφιών. Eίναι μία συλλογή από χαρούμενες στιγμές δίπλα στον ωκεανό, έναν φόρο τιμής στην ιστορία αγάπης τους με την ανανεωμένη έκδοση του εμβληματικού τραγουδιού αγάπης «Unchained Melody» του Lykke Li, να τους συντροφεύει. Ο Lachlan Bailey φωτογράφησε το εμβληματικό ζευγάρι σε ένα κλασικό ασπρόμαυρο φωτογραφικό σκηνικό. Γυρισμένο στην παραλία, τα μαλλιά της Christy κινούνται ανέμελα από το αεράκι του ωκεανού με τον Burns να την τραβάει με λατρεία προς τα πάνω του. Αυτή η εικόνα είναι μόνο μία από τις πολλές αναμνήσεις στο χρόνο για το ζευγάρι, μια κλεμμένη στιγμή στην ατελείωτη ιστορία αγάπης τους.

Το νέο Line extension, Eternity Cologne for him και το Eternity Eau Fresh for her, ζωντανεύει μέσα από το εικαστικό της καμπάνιας. Γυρισμένο από τον Lachlan Bailey, η εικόνα του ήρωα είναι μια ένεση ευτυχίας και έκρηξης φρεσκάδας. Η Christy και ο Edward αποθανατίζονται παιχνιδιάρικα στον ωκεανό, κρατώντας ο ένας τον άλλον καθώς τα κύματα σκάνε γύρω τους ως σύμβολο της εκρηκτικής τους αγάπης. Η διαρκής κληρονομιά του εμβληματικού αρώματος ETERNITY CALVIN KLEIN επαναπροσδιορίζεται παιχνιδιάρικα για τους σύγχρονους λάτρεις, με ρομαντικά υδάτινα λουλούδια και φρέσκα πράσινα υλικά. Αναμιγνύοντας την ελεύθερη φύση του ωκεανού και τη χαρά της βόλτας μέσα σε έναν όμορφο αισθησιακό κήπο, το νέο line extension της σειράς ETERNITY εμπνέει τον αυθορμητισμό ενώ γιορτάζει το πνεύμα της αιώνιας αγάπης.

Photo: @gettyimages

Πώς σου φαίνεται η Christy Turlington 30 χρόνια μετά;

 

 
 

Read More

And More