Critics Choice Awards 2024: Τα ωραιότερα beauty looks της βραδιάς

H περίοδος των Awards συνεχίζεται με τα Critics Choice που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στη Santa Monica της California. Θεωρούνται ο προάγγελος των Oscars μιας και οι κριτικοί είναι εκείνοι που αποφασίζουν τα βραβεία τόσο για τον κινηματογράφο όσο και την τηλεόραση. Το κόκκινο χαλί στρώνεται και οι celebrities υιοθετούν τα πιο glam looks. 

Στην 29η Απονομή των Critics Awards κάνουν μία ακόμη πρόβα για την πιο λαμπερή βραδιά της χρονιάς και στη συνέχεια θα δεις τα ωραιότερα. 

Reuters

Emily Blunt: Το απόλυτο “Spanish Girl” με τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα τέλειο low bun και κόκκινο κραγιόν matchy με την απίθανη δημιουργία που φορά. 

Photo by Steve Granitz/FilmMagic

Dua Lipa: Συνδύασε το chic half-up με χωρίστρα στο πλάι με nude make up look υιοθετώντας ένα από ωραιότερα, minimal looks της βραδιάς. 

Photo by Lionel Hahn Getty Images

Emma Stone: Έφυγε με ένα ακόμη βραβείο και πανευτυχής. Υιοθέτησε το αγαπημένο της fresh μακιγιάζ με ροζ χρώμα στα χείλη και τα ζυγωματικά ενώ μάζεψε τα μαλλιά της σε ένα χαμηλό, απλό bun. 

Photo by Jeff Kravitz/FilmMagic

Margot Robbie: Έχει αφήσει για λίγο στην άκρη το Barbiecore look για χάρη των αγαπημένων της nude αποχρώσεων και της πάντα άψογης επιδερμίδας. Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα σε ένα χαλαρό updo. 

Photo by Lionel Hahn/Getty Images

Jennifer Aniston: Σε αυτή την εμφάνιση επιλέγει να υιοθετήσει το πιο ανεπιτήδευτο hairstyle στο νέο της κούρεμα που είναι η ωραιότερη εκδοχή του “The Rachel”. Η star όσον αφορά στο μακιγιάζ παραμένει πιστή στο μακιγιάζ. Εντυπωσιακές βλεφαρίδες, απαλό ροζ χρώμα στα χείλη και μια μικρή υποψία λάμψης στα βλέφαρα. 

Mandy Moore: Ροδακινί σκιά στα μάτια, ροζ χρώμα στα χείλη και τα μαλλιά της ίσια και ελεύθερα. 

Photo by Taylor Hill/FilmMagic

Billie Eilish: Με χωρίστρα στη μέση, sleek, χαμηλή αλογοουρά, περίγραμμα με μαύρο μολύβι στο κάτω βλέφαρο και nude κραγιόν με pearl φινίρισμα. 

Photo by Steve Granitz FilmMagic

Elizabeth Debicki: Smoky eyes σε γήινες αποχρώσεις και κυματισμοί στα μαλλιά. Ένα συνδυασμός με old Hollywood διάθεση. 

Reuters

Rachel Brosnahan: Ένα ακόμη chic και soft glam look με smoky eye σε γκρι τόνους και τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα updo με ελεύθερες τούφες να ακουμπούν απαλά στο πρόσωπο και το λαιμό.  

 

 

Read More

And More