Demi Lovato: Το μανικιούρ των αρραβώνων της δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με το μονόπετρο

Η Demi Lovato αρραβωνιάστηκε τον αγαπημένο της Jutes και το ανακοίνωσε με post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο λαμπερή και ευτυχισμένη από ποτέ μοιράστηκε τα νέα με τους θαυμαστές της ενώ αποκάλυψε και το διαμαντένιο δαχτυλίδι. 

“Είμαι ακόμα άφωνη, χθες το βράδυ ήταν η καλύτερη νύχτα της ζωής μου και δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα παντρευτώ τον έρωτα της ζωής μου @jutesmusic.. Αγάπη μου, είμαι παραπάνω από ενθουσιασμένη που σε παντρεύομαι.. κάθε μέρα που πέρασα μαζί σου ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και ανυπομονώ να σε αγαπώ και να σε αγαπώ για πάντα. Στην υπόλοιπη ζωή μας. Σε αγαπώ μωρό μου ” σχολίασε η Lovato. 

Instagram: @ddlovato

Κι αν υπάρχει μια beauty λεπτομέρεια που θέλω να προσέξεις, αυτή είναι τα black nails που δημιουργούν την τέλεια αντίθεση με το λαμπερό διαμάντι στο δαχτυλίδι των αρραβώνων της. Ανατρεπτικό μεν, μιας και συνήθως μια μέλλουσα νύφη προτιμά το κλασικό french manicure ή μια nude απόχρωση. Είναι γνωστή όμως η αγάπη της star στα dasrk looks και το συγκεκριμένο είναι μια απίθανη πρόταση.  

Read More

And More