Dior: Τα beauty looks των celebrities ήταν minimal, chic με εντυπωσιακά twists

Η αυλαία στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι άνοιξε. Τα beauty looks που προτείνουν οι experts για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι στα αποκάλυψα ήδη και μπορείς να τα δεις εδώ. Σειρά τώρα έχουν οι celebrities που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις και υιοθέτησαν minimal chic make up και hairstyles αλλά με ένα twist που κάνει τη διαφορά.

Από τη Charlize Theron με το ιδιαίτερο χτένισμα που αγαπάει πολύ τον τελευταίο καιρό μέχρι την Jennifer Lawrence που υιοθέτησε το τέλειο, φθινοπωρινό μονοχρωματικό μακιγιάζ ήταν όλες τους απίθανες. 

Photos: Reuters-Jeremy Moeller/Getty Images

Charlize Theron: Ο προσωπικός της hairstylist Adir Abergel ταξίδεψε μαζί της στο Παρίσι για να επιμεληθεί το χτένισμα της. Δημιούργησε μια sleek, μικροσκοπική αλογοουρά με χωρίστρα στη μέση. Πρόκειται για το αγαπημένο της hairstyle τον τελευταίο καιρό και ο Abergel δεν της χαλάει χατίρι. Η make up artist Kate Lee, με τη σειρά της, τόνισε τα χαρακτηριστικά της Theron με απαλές, ροδακινί αποχρώσεις που της ταιριάζουν πολύ. 

Jennifer Lawrence: Η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της βραδιάς με κυματιστά μαλλιά και το ωραιότερο, μονοχρωματικό μακιγιάζ. H hairstylist Rebekah Forecast δημιούργησε το απόλυτο old Hollywood look ενώ ο make up artist Hung Vanngo χρησιμοποίησε τις πιο διακριτικές καφέ αποχρώσεις με πορτοκαλί υποτόνους που θυμίζουν φθινοπωρινά φύλλα. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gregory Russell (@gregoryrussellhair)

Anya Taylor-Joy: Με ένα ακόμη low bun που θα σε εμπνεύσει. O Gregory Russel και πάλι είναι υπεύθυνος. Μάζεψε τα μαλλιά σε ένα χαλαρό, χαμηλό κότσο αφήνοντας μερικές τούφες ελεύθερες στο πλάι και τη φράντζα απαλά ανασηκωμένη. Η make up artist Georgie Eisdell τόνισε τις βλεφαρίδες δημιουργώντας spider εφέ ενώ κράτησε το υπόλοιπο πρόσωπο nude με μια λαμπερή πινελιά στα χείλη. 

Elle Macpherson: Απόλυτα φυσική και με ανεπιτήδευτο σινιόν και με τις ανάλαφρες, πλούσιες κυματιστές φράντζες ελεύθερες.  

Natalia Vodianova: Με ρετρό και σχεδόν “αυτοκρατορικό” beauty look είναι άλλος άνθρωπος. Με τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα συντηρητικό updo και ρετρό, γαλάζια σκιά που τονίζει μοναδικά τα μάτια της.

Photos: Reuters

 

Read More

And More