Dua Lipa: Είναι η νέα ambassador του αγαπημένου μας beauty brand

Η Dua Lipa συνεργάζεται από το 2019 με τον οίκο YSL Beauty ως η Παγκόσμια Πρέσβειρα της αρωματικής συλλογής Libre. Σήμερα, συνεχίζει να ενσαρκώνει αμετανόητα τη σύγχρονη θηλυκότητα, αποτελώντας τη νέα Παγκόσμια Πρέσβειρα Μακιγιάζ της YSL Beauty. Πρωτοπόρος της σύγχρονης κουλτούρας και ίνδαλμα της γενιάς της, η Dua θα συνεργαστεί με τον οίκο YSL Beauty, για να επεκτείνουν μαζί τα όρια της ομορφιάς, μέσω της τολμηρής αυτοέκφρασης και της απόλυτης ελευθερίας.

“Για εμένα, το άρωμα και το μακιγιάζ αποτελούν άλλη μία μορφή αυτοέκφρασης, έναν τρόπο να εξερευνώ την παιχνιδιάρικη διάθεση, τη δημιουργικότητα και τη μοναδικότητά μου. Είμαι ενθουσιασμένη που θα συμμετέχω σε αυτό το ταξίδι, ως μέλος της οικογένειας του οίκου YSL
Beauty” λέει η Dua Lipa. Επιδεικνύοντας μια θαρραλέα στάση απέναντι στη ζωή η Dua Lipa εμφανίζεται για πρώτη φορά σε μια καμπάνια μακιγιάζ του οίκου YSL Beauty για το λανσάρισμα της ολοκαίνουργιας συλλογής κραγιόν.

YSL LOVESHINE. ΑΥΤΟΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΚΦΡΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ

Για τον οίκο YSL Beauty, κάθε look και κάθε στιγμή είναι μια έκφραση του εαυτού μας. Καμία γυναίκα δεν έχει επηρεάσει τη γενιά της περισσότερο από την Dua Lipa, η οποία αποτελεί πηγή έμπνευσης, αποπνέοντας μια μοναδική αίσθηση ελευθερίας μέσα από κάθε look της. Η Dua παροτρύνει τη νέα γενιά να εκφράσει τα συναισθήματά της και να αγκαλιάσει τη μοναδικότητά της, αξιοποιώντας τη δύναμη και τη δημιουργικότητα της ομορφιάς.
«Η Dua Lipa φέρνει μια ηλεκτρική ενέργεια στο brand μας, εμπνέοντας τις γυναίκες όχι απλά να φορούν μακιγιάζ, αλλά να μιλούν μέσα από αυτό, εκφράζοντας την ταυτότητα και τα πιστεύω τους. Η επιρροή της είναι ένας ύμνος στη μοναδικότητα και μια δήλωση ενδυνάμωσης
που παροτρύνει τους πάντες να αποδεχτούν με αυτοπεποίθηση τη μοναδική ομορφιά τους” τονίζει ο Stephan Bezy, Διεθνής Γενικός Διευθυντής του οίκου YSL Beauty

ΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΝΣΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΚΡΑΓΙΟΝ YSL LOVESHINE

Η YSL Beauty και η νέα πρέσβειρα κινούνται στους ρυθμούς της σύγχρονης κουλτούρας, διατηρώντας ταυτόχρονα την κληρονομιά και το πνεύμα του οίκου. Η superstar Dua Lipa λάμπει τόσο στη σκηνή όσο και εκτός αυτής. Είναι η ιδανική γυναίκα για να καθοδηγήσει τη νέα γενιά των καταναλωτών προϊόντων μακιγιάζ το 2024, ξεκινώντας με μια καμπάνια που παρουσιάζει το Candy Glaze: ένα επαναστατικό lip gloss σε στικ, που ήδη έχει γίνει viral στις χώρες στις οποίες κυκλοφορεί. Αξιοποιώντας ακριβώς αυτό το “virality” των προϊόντων χειλιών του οίκου YSL Beauty, έρχεται το λανσάρισμα της νέας κορυφαίας συλλογής YSL LOVESHINE για να δώσει ακόμη μεγαλύτερη λάμψη στην κατηγορία των χειλιών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με νέες συνθέσεις οι οποίες περιλαμβάνουν εκτός από το Candy Glaze, το πολυαναμενόμενο νέο προϊόν χειλιών YSL Loveshine Wet Shine, καθώς και πολλά ακόμα νέα προϊόντα λάμψης στη συνέχεια της χρονιάς. Η συλλογή YSL LOVESHINE είναι κάτι παραπάνω από μια συλλογή. Είναι μια λαμπερή δήλωση: η τολμηρή έκφραση τροφοδοτείται από την αυτοαποδοχή σε συνδυασμό με ένα αμετανόητο attitude, το οποίο ενσαρκώνει τέλεια η Dua Lipa.

ΤΟ ΝΕΟ STATEMENT ΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας του, ο οίκος YSL Beauty υποστηρίζει τη λάμψη. Μια ακαταμάχητη πινελιά αντανάκλασης φωτός, μοναδικότητας και ενδυνάμωσης. Όπως πίστευε ο ίδιος ο Yves Saint Laurent, η λάμψη συνοδεύει τις κινήσεις, μεγιστοποιώντας το φως κάθε ανθρώπου, για να μας βγάζει από τη σκιά. Αναβαθμισμένος, κομψός, σύμβολο παντοτινής λαμπρότητας: ο YSL αντιπροσωπεύει τη λάμψη. Σήμερα, η αιθέρια φυσική λάμψη κυριαρχεί τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσής. Μέσα απο τη συλλογή YSL LOVESHINE, αγαπημένα προϊόντα του οίκου
YSL Beauty αναβαθμίζονται και παρουσιάζονται με νέες συνθέσεις και περισσότερα οφέλη περιποίησης, σε μοντέρνα χρώματα και πολυτελείς συσκευασίες. Η συλλογή YSL LOVESHINE δημιουργεί ένα απόλυτα σύγχρονο και λαμπερό look, πάντα με τη χαρακτηριστική πινελιά υψηλής ραπτικής του YSL.

Η πρώτη καμπάνια μακιγιάζ της Dua Lipa για τον οίκο YSL Beauty, που θα κάνει το ντεμπούτο της σε τρία «κύματα», αποτελεί ένα λαμπερό statement υψηλής ραπτικής, αποτυπωμένο από τον σκηνοθετικό φακό της Nathalie Canguilhem στο Μαρόκο, εκεί όπου ο κ. Saint Laurent ανακάλυψε για πρώτη φορά την ομορφιά των χρωμάτων και τη δύναμη του φωτός. Αυτό το ίδιο φως λάμπει στις περιστοιχισμένες από φοίνικες πισίνες με χρωματικές αντανακλάσεις, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τους κήπους του οίκου YSL Beauty στην κοινότητα Ourika. Συνοδευόμενη από ένα υπερμέγεθες λογότυπο Cassandre φτιαγμένο από καθρέφτη, η Dua Lipa δείχνει μια νέα πτυχή θηλυκότητας που είναι εξίσου αισθησιακή και σοφιστικέ και ταυτόχρονα αποπνέει ακλόνητη αυτοπεποίθηση.

Ο Tom Pecheux, Παγκόσμιος Beauty Director του YSL, δημιούργησε τα look της καμπάνιας: «Η συλλογή YSL LOVESHINE απευθύνεται στις γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται τα χείλη τους απαλά, ενυδατωμένα, γεμάτα και ζουμερά. Με αυτή τη συλλογή, μπορείτε να δημιουργείτε
δροσερά και λαμπερά look με μια παιχνιδιάρικη, σοφιστικέ πινελιά.»

Το πρώτο «κύμα» της καμπάνιας της συλλογής YSL LOVESHINE θα παρουσιαστεί αυτή την εβδομάδα με πρωταγωνιστή το Candy Glaze, μετά την ανακοίνωση της Dua Lipa ως Παγκόσμιας Πρέσβειρας Μακιγιάζ. Η συλλογή YSL LOVESHINE θα κάνει το ντεμπούτο της με την παρουσίαση του νέου κραγιόν YSL Loveshine Wet Shine στα μέσα Μαρτίου σε φυσικά και online καταστήματα, καθώς και με μια καμπάνια τον Απρίλιο, στο πλαίσιο της οποίας θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά πολλές εκθαμβωτικές nude αποχρώσεις με κρεμώδη λάμψη. Συνεχίζοντας το δυναμικό λανσάρισμα της συλλογής, ένα πρωτοποριακό προϊόν περιποίησης YSL LOVESHINE θα ακολουθήσει αργότερα φέτος στο τρίτο και τελικό «κύμα».

Η ΣΥΛΛΟΓΗ YSL LOVESHINE αποτελείται από το LIP GLOSS ΣΕ ΣΤΙΚ  και το LOVESHINE CANDY GLAZE

Το Candy Glaze, το πρώτο lip gloss σε στικ που κυκλοφόρησε στην αγορά, έρχεται με “viral” αέρα και γίνεται ένα με τα χείλη, χαρίζοντας χυμώδη λάμψη, χωρίς καθόλου κολλώδη υφή. Η λάμψη ενός gloss συνδυάζεται με τις ιδιότητες περιποίησης ενός balm σε 12 ζουμερές αποχρώσεις, ενισχυμένες με Υαλουρονικό Οξύ & Εκχύλισμα Ροδιού για χείλη γεμάτα και ενυδατωμένα κάθε στιγμή της ημέρας. Απολαύστε πλούσια χρωματική απόδοση και υφή gel που «κλειδώνει» την υγρασία στα χείλη για έως 24 ώρες.

ΚΡΑΓΙΟΝ – YSL LOVESHINE WET SHINE: Το εμβληματικό, εμπλουτισμένο με έλαιο κραγιόν του οίκου, YSL Rouge Volupte Oil-In-Stick,
επανακυκλοφορεί σε μοντέρνες, ουδέτερες αποχρώσεις με νέα, βελτιωμένη σύνθεση και σε αναβαθμισμένη συσκευασία: σας παρουσιάζουμε το κραγιόν YSL Loveshine Wet Shine που έχει εμπλουτιστεί με Πολτό Σύκου από τους κήπους του YSL στην κοινότητα Ourika και περιέχει 6 πολυτελή έλαια, προσφέροντας έως και 24 ώρες ενυδάτωσης και προστασίας. Αυτό το υβρίδιο κραγιόν-ελαίου προσφέρει κρεμώδη, υγρή λάμψη και μεταξένια απαλή αίσθηση σε 20 αποχρώσεις ευπροσάρμοστης έντασης. Προσφέρετε στα χείλη σας το χρώμα ενός κραγιόν σε συνδυασμό με την απολαυστική αίσθηση ενός ελαίου.

Read More

And More