Dua Lipa: Έκανε την πιο δραματική αλλαγή στα μαλλιά της και είναι απλά συγκλονιστική

Η Dua Lipa τον τελευταίο καιρό κάνει τις ωραιότερες και πιο εντυπωσιακές αλλαγές στα μαλλιά της. Πριν από μερικούς μήνες αποφάσισε να υιοθετήσει ένα τέλειο κόκκινο χρώμα που έγινε viral. Το παράδειγμα της ακολούθησαν stars όπως η Megan Fox με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία ακόμη μεγάλη τάση. 

Και τώρα τις πρώτες ημέρες της νέας χρονιάς, η Lipa αποφάσισε να κάνει την μεγαλύτερη και πιο δραματική αλλαγή και είναι απλά συγκλονιστική. Η star μόλις υιοθέτησε ένα απίθανο blonde bob που της ταιριάζει πολύ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@dualipa)

Το αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους θαυμαστές της να δείχνουν ενθουσιασμένοι με το νέο της look. Συγκέντρωσε περισσότερα από 1 εκατομμύριο likes ενώ η ίδια σχολίασε δίπλα από την photo ότι πρόκειται για ένα make up και hair test για την ταινία Argylle που βγήκε στους κινηματογράφους χθες, Υπεύθυνος για το 90’s bob με την μακριά φράντζα στο πλάι και τους απαλούς κυματισμούς είναι ο hairstylist Luke Hersheson ενώ το τέλειο blue eye make up look δημιούργησε η Lisa Eldridge. 

Read More

And More